Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Telex nem kezd kicsit cringe...

Telex nem kezd kicsit cringe lenni?

Figyelt kérdés

Már ellenzékiként kezd szekunderszégyen elkapni a cikkjeiktől.

Egyik nap a benzin ár miatt sírnak. Másik nap amikor államilag szabályozzák akkor meg azt írják hogy igazából nem is számít, mert alig spórolsz rajta :D

wtf kettősmérce már ez

2021. nov. 12. 09:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki pártatlan aki rühelli a fideszt.
2021. nov. 12. 10:39
 22/24 anonim ***** válasza:
67%
Én nem sírtam eddig se e benzinár miatt, az állami befagyasztása viszont hosszabb távon nagyon káros lesz. Egy tipikusan kommunista intézkedést hoztak.
2021. nov. 12. 11:22
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Objetíven úgy lehet eldönteni hogy a Fidesznek és az Összefogásnak kínos ügyeket mennyire tárgyalják ezek a hírportálok.

Amit a kérdező nehezményez abban én sem látok kivetnivalót, mert Orbán is pont előtte a hatósági plafon hátrányairól beszélt és végül mégis így döntött. Vannak lépések amit nem fehérek és feketék hanem jó és rossz aspektusuk is van.

2021. nov. 12. 11:46
 24/24 anonim ***** válasza:
A Telex, egy kb Hírcsàrda jellegű viccoldal. Mèg rosszabb is annál, mert komolyan veszik magukat. Aki ezeknek bedől, azt igazàn sajnàlom.
2022. jan. 5. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!