Telex nem kezd kicsit cringe lenni?
Már ellenzékiként kezd szekunderszégyen elkapni a cikkjeiktől.
Egyik nap a benzin ár miatt sírnak. Másik nap amikor államilag szabályozzák akkor meg azt írják hogy igazából nem is számít, mert alig spórolsz rajta :D
wtf kettősmérce már ez
Szóval szerinted tiszta véletlen, hogy amíg magasak az árak, addig az az aspektus van előtérben, hogy tennie kéne valamit a kormánynak, aztán miután fixálják a maximális üzemanyag árat, mint más EU-s országok is, akkor pedig az az aspektus, hogy nem szabad belenyúlni a piaci árakba. Ez teljesen oké, hogy ez egy ilyen hírportál, de akkor ne próbálja nekem senki magyarázni, hogy különbség van az Origo és a telex között.
"Cringe meg szekunderszégyen mi? És még te kéred számon a színvonalat?"
Ez itt az első értelmes válasz.
"Csak azt tudom mondani amit hollófernyiges is. Nem olyan nehéz ám leírni magyarul amit szeretnél."
Látom egyre több érzelmes ember jár ide és nagyon remélem, hogy egyszer eljön az az idő amikor az ilyen magyartalan kérdezőket egyszerűen kitiltják innen. Bár lehet, hogy ehhez egy tulajdonosváltás sem ártana.
Ezen mi cringe?
Viktorkáék felb@$zták a benzinárat 500 fölé, aztán 480-on rögzíti és elvárja, hogy mindenki tapsoljon az elé dobott morzsának? Menj már! 20 złoty az ló$zar! Ne érd be ennyivel!
"Láttàl te már fideszmédiát?"
Igen, sőt, kifejezetten élvezem is, hogy a Fidesz média nem játsza el a függetlenObjektív értelmiségi, elfogulatlan álszent maszlagot, mint a telex.
Rettenetesen cringe volt már az az indexes "FÜGGETLENSÉGI MUTATÓ" ábra is, majd utána a megjátszott nagy szabadságharc, az, ahogy Dull Szabolcs kirúgatta magát, és az, ahogy a sok előre kitalált médiaeseménnyel a nyílvánosság előtt egy sztorit meghazudtoltak. Cringe volt forradalmár jelszavuk, hogy "nincs másik", már hogyne lenne másik, a 444-esek évekkel előttük felálltak az indextől, a hvg pedig szintén egy "másik". Rájátszottak arra, hogy népszerű Orbán áldozatának lenni ellenzéki körökben, manipulálták a nyílvánosságot, ezt nehéz lenne másképp értékelni.
Megegyszer elolvastam a cikket, hogy megalapozottan alkossak velemenyt a valaszodra.
Nem tudom, te megtetted-e, de sehol nem irja, hogy nem szabad beleavatkozni, csupan kifejti, hogy ennek milyen hatasai lehetnek a szereplokre nezve. Attol meg, hogy a kormany mar lepeskenyszerben volt ez csupan “akcio-reakcio”, amit ok leirtak. Ha hoz a kormany egy szukseges rossz dontest, hogy elkerulje a meg rosszabbat, de ennek megirjak a vonzatait az problema? Lehet kevesbe kene fekete-feheren nezni a vilagot, es jobban ertelmezni a cikket, mert azonfelul, hogy megallapitott nehany tenyt, illetve lehetseges forgatokonyvet vazolt fel, egyaltalan nem ellenezte a rogzitett arat. Erdekes vilagot elunk, amikor mar a hataselemzes is meguti azt a nem tul magas ingerkuszobot az embereknel. Csak akkor tudnam, hogy mi a szarrol szol az ujsagiras, fuggetlenul attol, hogy nekem sem szivem csucske a portal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!