Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a bókok amik még beleférnek egy lánynál, és nem cringe, simpy hatásúak?
Én kifejezetten szeretem ha bókolnak nekem,csak ne legyen túl nyálas.
Volt egy fiú aki verset írt nekem,ami így szólt:
,,Kedves XY!
A hajad oly hosszú,mint egy falevél.
Szemed oly szép mint a mogyoró.
Dekoltásod nagyon szép .
Akár mint a falevél.
Jó alakod van.
Járnál velem?"
Ezen a versen egy kicsit meglepődtem.
Attól függ hogy mennyi ideje ismeritek egymást..
Ha még csak alig 2-3 hónapja
Akkor én jobban szeretem ha megdicsérik az öltözködésem,hajviselem,szemem, körmöm,(smink) vagy ha csak szimplán azt mondják hogy csinos vagyok
Ha már kicsit jobban kiismerted akkor a belső tulajdonságait is megdicsérheted(pl.figyelmes, jószívű stb..)
Meg hát ha már ott tartotok akkor az alakját is megdicsérheted:)
Az összhatás a lényeg, ha összességében tetszel egy nőnek, akkor BÁRMI szexi lesz, akkor is, ha egészen direktben bunkó vagy (akkor ugyanis "kedvesen bunkó" vagy "laza" leszel), ha meg nem tetszel, akkor úgyis bele fog kötni mindenbe, ha udvarias leszel és bókolsz, akkor nyálas leszel, ha nem, akkor érdektelenné válsz, ha meg huncutkodsz akkor megsértődik.
Nagyon jó első benyomást kell tenni, ehhez olyan helyzet is kell amúgy, meg marha nagy szerencse, ha az sikerül, utána lényegében tök mindegy mit csinálsz, minden tetszeni fog neki.
Csak hagyd az ilyen szexi vagy, szép vagy, szépek a szemeid dumát. Olyat röhögök az ilyen simp-eken...
Inkább ajánlok összetettebb bókokat. Pl.: a jó a cipőd, passzol a hajadhoz. A lényeg, hogy tényleg tetszen, ne erőltesd ha nem tudsz eggyet se. Akkor inkább figyeld meg még jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!