Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek beleférne egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek beleférne egy kapcsolat egy 30 éves férfival?

Figyelt kérdés

Én 18, a férfi 30 éves. Mit gondoltok, nagyon sok ez a korkülönbség?

Mindketten tetszünk a másiknak és ő is fiatalos.

Érdemes belemenni, ismerkedni?

2016. okt. 1. 02:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez már nagyon durva korkülömbség. Ha a nő ennyi még akkor is nagyon sok...nálam a legdurvább az volt amikor én voltam 20 éves a nő meg 35 az még "csak" 15 év ,de akkora külömbségek voltak, hogy kb 2 hónapig bíruk egymást. Egyébként,ha az a férfi képes lenne összejönni veled 30 évesen akkor vele valami rohadt nagy gondok vannak (ez 100%).

Nem mellesleg veled is ,ha mégis foglalkoznál vele..24f

2016. okt. 1. 05:07
 2/4 H_Vivien válasza:
Nem a 12 év korkülönbséggel van a baj, hanem a korosztállyal. Ha Te lennél 30 a férfi 42, semmi gond nem lenne. De így, hogy Te 18 vagy... Nem egyezik az értékrendetek, Te szinte még gyerek vagy, más Neked a fontos, mint egy 30 éves önálló férfinak. Lehet most úgy gondolod, hogy ez hüly.eség, de hosszú távon nem az. De nyilván ezt akkor tudod meg, ha belevágtok a kapcsolatba. De ne fűzz hozzá túl sok reményt, egy 30 éves férfi egy 18 éves lánnyal nem tervez hosszú távra, valószínű csak kósza numera lennél neki, meg felvágási alap, hogy neki egy 18 éves friss husi összejött. Mégegyszer mondom, NEM Teged bántalak. De ne legyen igazam.
2016. okt. 1. 08:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha akar tőled valamit akkor biztos nem normális! Gondold át! Szerintem nem kellene
2016. okt. 1. 08:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem az életkoron múlik, hanem hogy az összhang és a kölcsönösség megvan-e köztetek.

Nem egy MŰKÖDŐ kapcsolatot, házasságot ismerek ekkora, vagy ennél nagyobb korkülönbséggel. Közülük az egyik példa a nagyszüleim. 9 év van köztük, boldog házasságban éltek nagymamám haláláig, és lett 3 gyerekük, meg 6 unokájuk.

Lehet filózni azon, hogy nagyon durva korkülönbség, meg hogy nem voltak egy korosztály, de látod, mégis működött.

2016. okt. 1. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!