Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beleférne egy kapcsolat egy 30 éves férfival?
Én 18, a férfi 30 éves. Mit gondoltok, nagyon sok ez a korkülönbség?
Mindketten tetszünk a másiknak és ő is fiatalos.
Érdemes belemenni, ismerkedni?
Szerintem ez már nagyon durva korkülömbség. Ha a nő ennyi még akkor is nagyon sok...nálam a legdurvább az volt amikor én voltam 20 éves a nő meg 35 az még "csak" 15 év ,de akkora külömbségek voltak, hogy kb 2 hónapig bíruk egymást. Egyébként,ha az a férfi képes lenne összejönni veled 30 évesen akkor vele valami rohadt nagy gondok vannak (ez 100%).
Nem mellesleg veled is ,ha mégis foglalkoznál vele..24f
Nem az életkoron múlik, hanem hogy az összhang és a kölcsönösség megvan-e köztetek.
Nem egy MŰKÖDŐ kapcsolatot, házasságot ismerek ekkora, vagy ennél nagyobb korkülönbséggel. Közülük az egyik példa a nagyszüleim. 9 év van köztük, boldog házasságban éltek nagymamám haláláig, és lett 3 gyerekük, meg 6 unokájuk.
Lehet filózni azon, hogy nagyon durva korkülönbség, meg hogy nem voltak egy korosztály, de látod, mégis működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!