Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti miért nem kezdeményeztek?
Elkezdtem ma tinderezni, es van par matchem, de egyik srac se ir.
Arra varnak h en irjak, v ez miert van?
Vagy varjam meg mig valaki ir? Vegulis 1nap nem olyan sok😄
Mert a legtöbbeknek több száz matchük van, és max néhánnyal beszélgetnek. Nagyobb az esélye, hogy te nem vagy benne a néhányan, mint hogy de.
Nekem baromi kevés matchem van, komolyan veszem őket, mindig írok némi idő múlva (nem rohanok le egyből, hagyok időt, hogy töröljön, ha véletlenül húzott jobbra), de a lányok nem írnak vissza, max 1szer visszaköszönnek és ennyi.
Jó kis alkalmazás lehetne, de ezt is sikerül szanaszét cseszni...
Már nem aktuális a kérdésem (számomra), nagyjából kezdem érteni a szitut.
Jött már egy pár üzenetem, csak kellett kicsit várni :D
Egyébként nekem is vannak matcheim, amiket vmiért jobbra húztam, mert hirtelen helyesnek tűnt, de aztán már rájöttem, h mégse szimpatikus annyira, mint elsőre.
Egyébként a fiúknak üzenem, h a lányok nem fognak írni nagy eséllyel. Azt nem tudom miért nem írnak vissza, én mindenkinek válaszolok és beszélgetek velük, főleg ha már egyszer jobbra húztam, elég logikátlan lenne, ha nem válaszolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!