Telex nem kezd kicsit cringe lenni?
Már ellenzékiként kezd szekunderszégyen elkapni a cikkjeiktől.
Egyik nap a benzin ár miatt sírnak. Másik nap amikor államilag szabályozzák akkor meg azt írják hogy igazából nem is számít, mert alig spórolsz rajta :D
wtf kettősmérce már ez
Hármas kva nehéz lenne megtalálni gondolom magadtól a főoldalon, nagy betűkkel kiemelve, de tessék
Bar a telexet nem olvasom azota, miota mzp-rol latvanyosan kritikus cikkeket irtak, dobrevrol meg egy szot sem ejtettek. Nincs bajom a fuggetlen ujsagirassal, pont az zavar ha nem az, es csak az egyik oldalrol alkotnak nyilvanos velemenyt.
De most megneztem a cikkeket, es bar ez sajat velemeny, de szerintem nem problema tobb aspektusbol is megvizsgalni a dolgot. Meg ha a tobbseg udvozolve is fogadta a rogzitett arat nem ilyen fekete-feher, szoval engem kimondottan erdekel milyen penzugyi hatassal van cegekre, allamra, illetve az emberekre. Es az teny, hogy 1000-1500 ft manapsag lofax, nem sporolas, ha emelkedne tovabb a benzin, akkor mar lehet komolyabb relevanciaja. Tehat az, hogy megirjak tobb iranybol nem gondolnam, hogy “cringe”.
Legalja hírcsárda volt mindigis a legbutább ellenzékieknek."
Láttàl te már fideszmédiát?
Az nem a legbutább fideszhívőknek van, csak simàn a fideszhívőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!