Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak nekem cringe az, hogy az...

Csak nekem cringe az, hogy az xfaktor versenyzők kiírják az instagramjukra hogy "Remélem bejutok az élő showba!" vagy valami ilyesmit, miközben köztudott hogy ezeket a részeket már hónapokkal ezelőtt leforgatták.?

Figyelt kérdés

A versenyzők maguk nyilván tudják hogy bejutottak-e.

Vagy ez nekik meg van mondva? Szerződés szerint járnak el, hogy így kell promózniuk a műsort?

Egyébként mi a véleményetek erről a műsorról? Én személy szerint szoktam nézni és élvezem is, de nem tartom tehetségkutatónak, csak egy szórakoztató shownak. Simán el tudom képzelni hogy egy-egy jelenet még megrendezett is.

2021. nov. 10. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
gyakorlatilag megválaszoltad a saját kérdésed. szerződés alapján nem mondhatnak semmit, de mindenki tudja, hogy bejutott-e vagy sem, mert a válogatót/tábort/mentorházat nyáron forgatják, a kész részeket pedig ősszel (azaz most) vetítk. Az élőshow már nincs előre felvéve :D nyilván marketing ér reklám az egész, mindenki tudja az eredményt, de nem beszélhetnek róla.
2021. nov. 10. 22:17
 2/5 anonim ***** válasza:
84%

Lehet furának tűnik, mert tényleg már le van forgatva, de ezt így szokták.

Én imádom amúgy az X-Faktort, mindig nézem. Sok ember nem szereti, de nem tudom miért, engem szórakoztat, és leköt. Kb. ennyi a véleményem róla. Amúgy Aleenak szurkolok, tök cuki srác, és szerintem jól rappel.

2021. nov. 10. 22:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Én Paulinának szurkolok. :)
2021. nov. 10. 22:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez minden műsorban így van gondolom aláírnak valami titoktartási szerződés szerűséget. És hiába jutottak tovább addig nem tehetnek fel róla semmit sehova amíg le nem ment adásban. A nézőknek sem lenne izgalmas, hogyha előre megosztogatnák, hogy kivel mi a helyzet jelenleg. Baukó Éva pont ezeket a szabályokat igyekszik kikerülni, mindent elmond előre.
2021. nov. 10. 22:38
 5/5 A kérdező kommentje:
A kérdés egyáltalán nem erre irányult. Nyilván én sem akarom előre megtudni, hogy kik jutnak tovább.
2021. nov. 10. 23:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!