Viselitek a maszkot tömegközlekedésen?
Figyelt kérdés
Szabályosan vagy orr alatt, áll alatt, fülön lógatva?2021. nov. 10. 07:35
31/48 anonim válasza:
A szemüveg és a párásodás sajnos engem is érint. Buszon még hagyján, pár perc alatt lemegy a pára. De amikor az utcán kellett hordani tavaly a hidegben, meg voltam veszve, hogy szart se látok a pára miatt. Kipróbáltam több féle maszkot meg trükköt a pára ellen, semmit nem ért
Embertelen elvárni szerintem, hogy félvakon bandukoljak az utcán a maszk miatt.
Ha visszahozzák megint, nem fogom hordani.
Buszon felveszem, de ha hidegebb lesz és nem látok, akkor ott is le fogom húzni.
32/48 anonim válasza:
Igen. Bár első nap csak lógott fülemről, de a házmesterek országában rögtön meg is érkezett az első megmondó ember. Én erre meg nem vagyok kíváncsi. Megállókban nem veszem fel, és ahogy lehet, már veszem is le.
33/48 anonim válasza:
Szabadtéri megállókban én sem hordom igazán, azt szerintem egyrészt a metrómegállók miatt mondták, vagy ha esik az eső és betömörül egy rakás ember az esővédő alá, ill. hogy ne a buszra szállás után kezdjenek el az emberek kotorászni a maszk után, hanem hogy úgy szálljanak fel, hogy már rajtuk van. Ezt tiszteletben tartom: ha látom, hogy jön a busz, akkor már felveszem. Ha többen vannak a megállóban, szintén.
34/48 anonim válasza:
27, Buszon is szoktam enni, ott sem szóltak még rám. Ha mégis, hát azt mondom, hogy a (nem létező) cukorbetegségem miatt muszáj ennem. Villamoson nem tudok enni, mert 2 megállót mennék, azt inkább megteszem gyalog, mint szájkosárban. :D
35/48 anonim válasza:
34# Nemsokára gyalogosan is kell majd a szájkosár:)
36/48 anonim válasza:
#35 Sajnos szerintem is, pedig annak aztán végképp semmi értelme nincs. Mondjuk amikor kötelező volt, akkor ugyanazt csináltam, mint a vonaton: az államon hordtam, és ha ávóst láttam, felhúztam.
38/48 anonim válasza:
35 Akkor krva sokat fogok enni nemsokára :D
40/48 anonim válasza:
"09:36" tehát ha egy asztmás illetőröl beszélünk akkor az addig maradjon otthon ameddig nem lesz vége teljesen a maszkviselésnek! Ééértem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!