Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Viselitek a maszkot tömegközle...

Viselitek a maszkot tömegközlekedésen?

Figyelt kérdés
Szabályosan vagy orr alatt, áll alatt, fülön lógatva?

2021. nov. 10. 07:35
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
83%

A szemüveg és a párásodás sajnos engem is érint. Buszon még hagyján, pár perc alatt lemegy a pára. De amikor az utcán kellett hordani tavaly a hidegben, meg voltam veszve, hogy szart se látok a pára miatt. Kipróbáltam több féle maszkot meg trükköt a pára ellen, semmit nem ért

Embertelen elvárni szerintem, hogy félvakon bandukoljak az utcán a maszk miatt.

Ha visszahozzák megint, nem fogom hordani.

Buszon felveszem, de ha hidegebb lesz és nem látok, akkor ott is le fogom húzni.

2021. nov. 11. 12:22
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Bár első nap csak lógott fülemről, de a házmesterek országában rögtön meg is érkezett az első megmondó ember. Én erre meg nem vagyok kíváncsi. Megállókban nem veszem fel, és ahogy lehet, már veszem is le.
2021. nov. 11. 13:22
 33/48 anonim ***** válasza:
100%
Szabadtéri megállókban én sem hordom igazán, azt szerintem egyrészt a metrómegállók miatt mondták, vagy ha esik az eső és betömörül egy rakás ember az esővédő alá, ill. hogy ne a buszra szállás után kezdjenek el az emberek kotorászni a maszk után, hanem hogy úgy szálljanak fel, hogy már rajtuk van. Ezt tiszteletben tartom: ha látom, hogy jön a busz, akkor már felveszem. Ha többen vannak a megállóban, szintén.
2021. nov. 11. 13:32
 34/48 anonim ***** válasza:
81%
27, Buszon is szoktam enni, ott sem szóltak még rám. Ha mégis, hát azt mondom, hogy a (nem létező) cukorbetegségem miatt muszáj ennem. Villamoson nem tudok enni, mert 2 megállót mennék, azt inkább megteszem gyalog, mint szájkosárban. :D
2021. nov. 11. 21:24
 35/48 anonim ***** válasza:
21%
34# Nemsokára gyalogosan is kell majd a szájkosár:)
2021. nov. 11. 22:14
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
#35 Sajnos szerintem is, pedig annak aztán végképp semmi értelme nincs. Mondjuk amikor kötelező volt, akkor ugyanazt csináltam, mint a vonaton: az államon hordtam, és ha ávóst láttam, felhúztam.
2021. nov. 12. 08:00
 37/48 anonim ***** válasza:
9%
:)
2021. nov. 12. 08:50
 38/48 anonim ***** válasza:
80%
35 Akkor krva sokat fogok enni nemsokára :D
2021. nov. 12. 11:57
 39/48 anonim ***** válasza:
0%
:)))...egészségedre:)
2021. nov. 12. 12:22
 40/48 anonim ***** válasza:
16%
"09:36" tehát ha egy asztmás illetőröl beszélünk akkor az addig maradjon otthon ameddig nem lesz vége teljesen a maszkviselésnek! Ééértem :D
2021. nov. 19. 17:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!