Viselitek a maszkot tömegközlekedésen?
Figyelt kérdés
Szabályosan vagy orr alatt, áll alatt, fülön lógatva?2021. nov. 10. 07:35
11/48 anonim válasza:
Hordom a bkv-n, mivel muszàj. Ha màr nem kapok levegőt, akkor lehùzom az orromròl, senki kedvéért nem fogok fuldokolni.
13/48 anonim válasza:
Ha nem tudsz lélegezni a maszkon keresztül, akkor beteg vagy, és ha beteg vagy, akkor otthon kéne maradnod!
14/48 anonim válasza:
Amíg felszállok. Aztán leülök, és lehúzom, ha valaki csúnyán néz, nekiállok csigalassúsággal enni. Eddig a rekord 1 müzliszelet 2x40 perces utazáson.
15/48 anonim válasza:
Tömegközlekedési eszközön tilos enni:)Nem tudtad?:)
16/48 anonim válasza:
Igen, ott viselem szabályosan.
De a megállókban nem.
17/48 anonim válasza:
Orr alatt, szemuvegem van mindent kiprobaltam es parasodik. Hordtam tibb felet, lent, fent, drottal, drot nelkul es parasodik. Szoval qurvara leszarom kinek tetszik vagy sem, latni meg akarok, szoval orr alatt.
18/48 anonim válasza:
@17 Szemüveges vagyok, az elmúlt másfél évben hordtam maszkot mínusz negyvenben meg 37 fokos párás trópusi időben is, néha párásodik, de ne csináljunk már úgy, mintha ez egy tényleges probléma lenne.
19/48 anonim válasza:
#17 Én is szemüveges vagyok, de nekem nem párásodik. Buszon szoktam olvasni.
Azért párásodik, mert rosszul illeszkedik az orrodra, ott megy ki az összes levegő, így eleve nem szűr a maszk.
Vannak speciális szabású maszkok, amik ebben segítenek, ill szerintem az FFP2 maszk formája miatt már jobb, de ha vászon maszkot szeretnél, akkor tedd meg azt, hogy egy vastagabb szivacscsíkot ragasztasz a maszkra az orrod környékén, ami nem engedi a levegőt kiszivárogni az arcodnál, de a szemüveged leszorítja a maszkot, így a levegő már a maszkon keresztül távozik.
Másik ok az lehet, hogy a maszk túl sűrű, így nem tud azon keresztül áthatolni a levegő
20/48 anonim válasza:
Orbánra szavazok 2022 ben, tegyetek így ti is, hogyha fel akarjátok zárkóztatni Magyarországot a nyugathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!