Miért kell a tömegközlekedésen maszk, ha a diákok az iskolában úgyis egymás hegyén hátán vannak?
Figyelt kérdés
Reggel azon a buszon amivel én mindennap az egyetemre megyek az utasok 99%-a diák, csak 1-2 felnőtt van. Azzal a busszal amivel pedig délután haza megyek azon meg csak diákok vannak. Tök felesleges.2021. nov. 7. 09:48
1/9 anonim válasza:
Azért mert a többi buszon még nem csak diákok vannak.
Amúgy sok egyetemen már kötelező a maszk.
2/9 anonim válasza:
Hogy addig se nagyon fertőzzék egymást az utasok.
3/9 anonim válasza:
"Reggel azon a buszon amivel én mindennap az egyetemre megyek az utasok 99%-a diák, csak 1-2 felnőtt van."
Akkor ebből logikusan következik, hogy az összes tömegközlekedési eszközön, minden napszakban ugyanez a helyzet.
Ettől függetlenül persze az iskolákban és minden egyéb nagy zsúfoltságú beltéren is szükség lenne erre, csak választások előtt becsicskul a kormány és csak a legalapvetőbb minimumra hajlandó.
4/9 molnarmarcell21 válasza:
Minek enni, ha úgyis éhes leszel?
5/9 anonim válasza:
Remélem valami müvészképzö "egyetemre" jársz ennyi logikával!!!
6/9 anonim válasza:
Az én lànzim iskolájában is maszkban vannak már vagy két hete
Az egyetemek jó részén is.
7/9 anonim válasza:
Mert a 60% oltottság 60%-al csökkentette a fertőzöttek és a halottak számát.
8/9 anonim válasza:
Náluk a suliban is kell.
Értelme nincs, de valaki jó ötletlenek tartotta.
9/9 anonim válasza:
Minek törlöd ki a s*gged sz*rás után, ha aztán legközelebb is sz*rsz vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!