Ti is észrevettétek hogy utálják egymás az emberek az utcán, a tömegközlekedésen, a váróteremben, mindenhol?
Vagy a metrón, tömegközlekedésen is jól látszódik. Utálva, tekintünk egymásra (vannak kivételek ritkán).
Nektek mi volt a legutolsó ilyen atrocitás?
Nekem tegnap történt egy ilyen történet egy ismeretlen emberrel: vettem 100 Ftért egy kávét az automatából a munkahelyen, és nem láttam hogy már volt benne egy pohár kávé, csak mivel nem volt a gép közelében senki, tök kihalt volt a folyosó, bedobtam a pénzt és megnyomtam a gombot. Ekkor odaviharzott egy idősebb férfi és leharapta a fejem, hogy tönkretettem a kávéját, szégyelljem magam. AZtán kitépte a kezemből a kávét, amit magamnak vettem, és úgy nézett rám mielőtt elviharzott volna, mint akit a legmélyebben megvet. Persze én megértem, de egy 100Ft-os kávén így kiakadni.. : (
1: nem volt jogos, h kiakadt, velem is volt mar ilyen, h nem allt ott senki es a semmibol ramtamadt egy no, hogy h kepzelem,,,blablabla,....
2. tenyleg utaljak egymast az emberek barhol , metron, buszon, boltban...stb. otthon. kulfoldon ez nem jellemzo
Hát ez valami hibant ember volt!
Amúgy meg minek hagyja benne a kávét az idióta, legalább feltette volna a tetejére ha sürgős dolga akadt... és neked is látni kellet volna hogy van benne egy kávé és megiszod :D
Ez nem feltétlenül utálat inkább düh, ( én általában nyugodtan ember vagyok nem szeretek rohanni az utcán is elég low tempóban haladok és van úgy hogy megkérdem a haverom minek rohanunk erre ő én nem szeretek lassan menni, én meg akkor menj egyedül... és kitalálhatjátok hogy lelassít)
na mindegy nagyvárosban előfordul az ilyen mert mindenki rohan ideges, frusztrált stb.
kisebb városokban nem nagyon
"Mi magyarok" ilyenek vagyunk, voltunk és leszünk. Alapból utáljuk a másikat, dehogy miért, azt szerintem kevesen tudják értelmesen, valós okkal meghatározni, és mégis élvezzük, hiába is duzzogunk emiatt.
Sebaj, "Mi magyarok" ilyenek vagyunk, voltunk és leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!