Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is észrevettétek hogy...

Ti is észrevettétek hogy utálják egymás az emberek az utcán, a tömegközlekedésen, a váróteremben, mindenhol?

Figyelt kérdés

Vagy a metrón, tömegközlekedésen is jól látszódik. Utálva, tekintünk egymásra (vannak kivételek ritkán).

Nektek mi volt a legutolsó ilyen atrocitás?

Nekem tegnap történt egy ilyen történet egy ismeretlen emberrel: vettem 100 Ftért egy kávét az automatából a munkahelyen, és nem láttam hogy már volt benne egy pohár kávé, csak mivel nem volt a gép közelében senki, tök kihalt volt a folyosó, bedobtam a pénzt és megnyomtam a gombot. Ekkor odaviharzott egy idősebb férfi és leharapta a fejem, hogy tönkretettem a kávéját, szégyelljem magam. AZtán kitépte a kezemből a kávét, amit magamnak vettem, és úgy nézett rám mielőtt elviharzott volna, mint akit a legmélyebben megvet. Persze én megértem, de egy 100Ft-os kávén így kiakadni.. : (

2015. ápr. 9. 20:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Dehogy, épp az a türhő az életképtelen, aki maga alatt vágja a fát minden egyes megnyilvánulásával és a saját tudatát is mocsokban tartja, mert ha nincs baj, ő akkor is talál bőven.

Aki tud nevetni saját magán és jóformán akkor fejlődik, ha nem akar, mindezt együtt másokkal, egymáson is néha elég jókat derülve, az egyéb szempontokból vizsgálva is definíció szerint életképes.

2015. ápr. 10. 07:38
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
látod kérdező itt gyakorin is akad pár fogyatékos, aki itt éli ki magát és csak kötekszik :)
2015. ápr. 10. 10:51
 13/19 anonim ***** válasza:
61%
nem kell foglalkozni a barmokkal. Aki itt beszól hogy "életképtelenek" szerintetek ő mennyire lehet lelki sérült? csak sajnálni lehet :( persze itt bármit lehet írni, de ez azért sok mindent elárul egy emberről. Én szánom az ilyeneket.
2015. ápr. 10. 10:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Én biztos megkérdeztem volna az "úriembert" hogy minek hagyja ott a kávéját nehogy már neki álljon feljebb. Az Én kezemből tépte volna ki a kávém. Persze nem szabad veszekedni meg bla bla, de ne hagyd magad, tanulj meg kiállni magadért ha ok nélkül bántanak.
2015. ápr. 10. 11:13
 15/19 anonim ***** válasza:
55%

Félreértettétek.

9#

11#

nem a kérdezőnek írta hogy életképtelen :)

2015. ápr. 10. 11:15
 16/19 anonim ***** válasza:
21%
Igen, kicsit néztétek csak be. Ellenségkereső üzemmódban nem lehetett nagyon nehéz...
2015. ápr. 10. 14:19
 17/19 anonim ***** válasza:

16#

Nem csodälom hogy "fëlreërtettëk", nem tudod mit jelent az ëletkëptelen vagy meggondoltad magad a beszóläs utän? ;-)

2015. ápr. 10. 15:22
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Te is kemény vagy. Kár, hogy nem a szó jelentését nézték be, hanem azt, hogy kikre vonatkozik. Szép dolog a szerénység, de ennyire már...
2015. ápr. 10. 22:21
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Kereskedelemben dolgoztam 2 évig, nem hinnéd el, hogy milyen emberekkel helyzetekkel találkoztam. De teljesen igazad van mindenhol észrevehető. Mindig voltak és mindig lesznek gyűlölködő emberek. Nem szabad emészteni magad miattuk.
2015. ápr. 11. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!