Ti is észrevettétek hogy utálják egymás az emberek az utcán, a tömegközlekedésen, a váróteremben, mindenhol?
Vagy a metrón, tömegközlekedésen is jól látszódik. Utálva, tekintünk egymásra (vannak kivételek ritkán).
Nektek mi volt a legutolsó ilyen atrocitás?
Nekem tegnap történt egy ilyen történet egy ismeretlen emberrel: vettem 100 Ftért egy kávét az automatából a munkahelyen, és nem láttam hogy már volt benne egy pohár kávé, csak mivel nem volt a gép közelében senki, tök kihalt volt a folyosó, bedobtam a pénzt és megnyomtam a gombot. Ekkor odaviharzott egy idősebb férfi és leharapta a fejem, hogy tönkretettem a kávéját, szégyelljem magam. AZtán kitépte a kezemből a kávét, amit magamnak vettem, és úgy nézett rám mielőtt elviharzott volna, mint akit a legmélyebben megvet. Persze én megértem, de egy 100Ft-os kávén így kiakadni.. : (
Dehogy, épp az a türhő az életképtelen, aki maga alatt vágja a fát minden egyes megnyilvánulásával és a saját tudatát is mocsokban tartja, mert ha nincs baj, ő akkor is talál bőven.
Aki tud nevetni saját magán és jóformán akkor fejlődik, ha nem akar, mindezt együtt másokkal, egymáson is néha elég jókat derülve, az egyéb szempontokból vizsgálva is definíció szerint életképes.
Félreértettétek.
9#
11#
nem a kérdezőnek írta hogy életképtelen :)
16#
Nem csodälom hogy "fëlreërtettëk", nem tudod mit jelent az ëletkëptelen vagy meggondoltad magad a beszóläs utän? ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!