Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az alábbi dolgokat bevezetnéte...

Az alábbi dolgokat bevezetnétek vagy nem? Miért?

Figyelt kérdés

-Melegházasság

-Transz identitás elismerése

-Meleg és transz párok általi közös örökbefogadás

-Béranyaság meleg pároknak és IVF leszbikus pároknak

-Abortusz legalizálása 24 hetes korig

-Abortusztabletta legalizálása

-Marijuana, varázsgomba, és LSD legalizálása

-Az állam egy forintot se adhat egyházaknak

2021. nov. 7. 15:40
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
Vallások között én is egyenlőséget tennék, de leginkább úgy, hogy egyáltalán ne legyen állami támogatás. Az 1+1% SZJA-val lehessen támogatni, de ott is oly módon, hogy aki nem vallásos, az mindkét 1%-át adhassa civil szervezetnek.
ápr. 14. 18:44
 52/59 anonim válasza:
47%

@50 az embereket a hallucinogén anyagok, mint a gomba és az lsd másik világba repíti úgymond, a világot ujkent latja,ha valaki sűrűn csinalja,ne adj isten akar a gazdasagra is kihatassal lesz, mert tul jol erzi magat ahhoz, hogy dolgozzon.

De ez a konnyudrogoknal es porgetoknel is ugyanigy igaz.

ápr. 15. 09:12
 53/59 anonim ***** válasza:
100%

Azt kifelejtetted, hogy bele is lehet halni ezekbe. Vagy egy baleset által miközben a hatása alatt van az illető, vagy pedig elnézi az adagot és túladagolásban pusztul el.

Meg ezek akik a legalizálásért kampányolnak szinte biztosan függők csak nem vallják be saját maguknak.

ápr. 16. 23:10
 54/59 anonim ***** válasza:
0%
@53 Tudnál mutatni olyan esetet, ahol LSD-túladagolásba halt bele valaki? Direkt próbáltam keresni olyat, hogy valaki meg ivott egy gallonnal és lett valami baja, de egy sem jött szembe.
ápr. 17. 07:49
 55/59 anonim ***** válasza:

Nincs olyan drog aminek a túladagolása ne lenne halálos. Csak mert te függője vagy az adott dolognak attól még nem lesz kevésbé káros. XD

ápr. 22. 10:59
 56/59 anonim ***** válasza:
74%
@55 Fenét vagyok függő, csak foglalkoztam hosszabb ideig addiktológiával. Itt a teljes internet, egy perc alatt utána tudsz nézni, hogy túl lehet-e észszerű keretek között adagolni (nyilván meg lehet belőle inni egy gallonnal, abból lesz baj, de még a küszöbérték tízezerszerese sem okoz szervi panaszokat).
ápr. 22. 11:09
 57/59 anonim válasza:

#54 ezért nem írtam,hogy bele lehet ezekbe halni,mert gyakorlatilag a statisztikán kívül nem hallottam Magyarországon akár vagy máshol SE olyan emberről,aki ebbe halt bele.

És ha már a túladagolás a téma, ha valaki olyan hülye,az simán egy gyógyszer, vagy alkohol, koffein túlzásba is bele tud halni.Ha meg az illegális,akkor a felelősség csak jogilag változik, nem fogja magát gyorsabban megölni,ebből a szempontból nem veszélyesebbek Xd csak hogy tiltott és gyorsabban függőséget okoz kb mint a nikotion .

ápr. 25. 08:42
 58/59 anonim ***** válasza:
40%
@57 De nincs olyan, hogy "ezekbe". A kérdés specifikusan az LSD-ről szólt, amely soha nem okoz fizikai függőséget és túladagolhatatlan.
ápr. 25. 09:36
 59/59 anonim ***** válasza:
40%
Csak szólnék, hogy a terhesség és szülés is gyakran okoz maradandó károsodásokat, sőt néha halált is.
ápr. 25. 12:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!