Ha teli vannak a kórházak miért rúgtak ki közel 10 ezer oltatlan dolgozót és hoztak be több ezer román beteget?
Ebben a kérdésben nem találtam igaz állítást.
- Nincsenek tel a kórházak.
- Nem rúgtak ki közel 10 ezer oltatlan dolgozót.
- Nem hoztak be több ezer román beteget.
Elkezdtem gépelni a választ de ha te ezt így látod és csak ennyi jön le neked akkor reménytelen vagy.
Téged akarnak sanyargatni, meg a magyar embereket de majd jön Dobrev, MZP, Torockai vagy Songoku aztán elhozza a boldog békeidőket, már csak tavaszig kell kibírd.
Ez a kérdés most komoly, vagy csak hülyéskedsz?
Mindamellett, hogy az egészségügyben valóban vannak problémák:
Jelenleg nincsenek teli a kórházak. Elképzelhető, hogy majd megtelnek, ezt jó lenne elkerülni.
Nem rúgtak ki közel 10 ezer oltatlan egészségügyi dolgozót. Ennél jóval kevesebb volt, de nekik is lett volna lehetőségük élni az oltással. Egy egészségügyi dolgozótól ez elvárható.
Nem hoztak be több ezer román beteget. Körülbelül 50 súlyos beteget hoztak át Romániából.
Akkor te a kevés kivétel közé tartozol, a racionális ellenzékiekhez.
És igen, ellenzékiség kérdése. Aki rosszindulatú kamut terjeszt (mint a kérdező), az nyilván nem kormánypárti. Aki lepontoz egy olyan véleményt, ami eloszlat egy a kormánnyal kapcsolatos rosszindulatú kamut (mint az 1-es hsz.) nyilván az sem kormánypárti.
#8: Vagy lehet, hogy simán csak vírustagadó, oltásellenes, vagy egyszerűen csak korlátozásellenes. Nekem is vannak kormánypárti ismerőseim, akik nem hisznek benne, nem értenek egyet ezzel. De attól még Fidesz szavazók.
Persze abban igazad van, hogy többnyire az ellenzékiek kritizálják a kormányt, de ez fordítva is igaz, akkor is, ha nem feltétlenül van valóságalapja annak, amivel épp kritizálni lehet a másikat. Vagy ha adott esetben van is némi valóságalapja, erősen ki van fordítva és el van torzítva az egész.
A vírustagadók, és átalában az oltásellenesek is tagadják, hogy az egészségügy le lenne terhelődve, hisz szerintük "valójában üresek a covid osztályok", és "ez csak egy influenza". Szerintem egyértelműen kormánykritikára volt kihegyezve a kérdés.
Igen, mindkét oldalon vannak csúsztatások, és kamuk, amiket szerintem pártállástól függetlenül érdemes helyrerakni, nem pártszimpátia alapján egyetérteni vele, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!