Miért kényszerítik az oltást hogyha az oltottak többsége influenza szerű tünetekkel reagál a vírussal való találkozáskor míg az oltatlanok tünetmentesek maradnak?
Az oltott munkatársaim nagyon betegesek az oltás óta, egy megfázás után is 4 hétig köhögtek folyamatosan, míg az oltatlanoknak negativ tesztje volt minden alkalommal és egészségesek. Az influenza oltásra emlékeztet az is mindig garantált pár napos szenvedést akik felvették(már senkinek nem kell), míg az oltatlanok többsége sohasem kapta el.
Eredetileg is valami olyasmit lehetett olvasni hogy emberek 80% tünetmentes. Viszont elvileg az oltás azért jó hogy erős immunválaszt vált ki az emberekből a vírussal való találkozáskor, de ezért cserébe kisebb eséllyel kerülnek kórházba.
Azt nem értem hogy fiatalként 20-30 éves korosztályomban miért is lenne érdekem felvenni az oltást hogyha nagy eséllyel beteges leszek utána, és nélküle tünetmentes maradnék ha el is kapnám de nem kaptam el hiába voltak beteg családtagjaim és hiába voltak betegmunkatársak. Minden tesztem negativ és teljesen egészséges voltam és maradtam
Poszt covid szindroma ... long covid szindroma!!! Nem erdemes ezzel jatszani, mert lehet meguszod egy kis orrfolyassal es tusszentessel ... de kesobb johet egy csomo minden!!! Idegrendszeri problema es a tobbiek ...
(érdemes?)
Tanzániában pedig szentül hitték, hogy egy 3 napos ima megvédi őket.
Tévedtek. Ahogyan te is.
8-as
Igen meghalt a környéken 6, 80+ éves öreg akik nem akartak oltatni.
Szóval lehet nekik használt volna.
Volt egy 140 kg-os 31 éves is tavaly ő sem oltatott és meghalt. Ezekről tudok.
Neki is értelme lett volna felvenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!