Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a vélményetek rólam?...

Mi a vélményetek rólam? (részletek lejjebb)

Figyelt kérdés
Feljelentem (pontosabban: bejelentem) a szomszédot, mert mindig tele kukát rak ki. Milyen jogon vesznek be tőlem ugyanannyi szemétzállítási díjat, amikor én mindig csak félig töltöm meg a kukámat?

2021. nov. 4. 21:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Sztem azóta is rajtad röhögnek 😂

Dolgoztam hasonló bejelentgetős helyen és minden nap meg volt a nap hülyéje 😂😂 sztem a mai nap a tiéd volt 😏😏😏😂😂

2021. nov. 4. 22:15
 12/17 A kérdező kommentje:
9-es és 10-es, ezt remélem is, de mi van, ha "hivatalból" el kell járniuk, mert különben ők fáznak rá?
2021. nov. 4. 22:17
 13/17 A kérdező kommentje:
11-es, megnyugtató ezt hallani, de mi van a törvényi előírásokkal? A hivatalban lehet, hogy röhögnek rajta, de mégis eljárást kell indítani, mert mindig a "bejelentő" a legnagyobb szent. Ő hozza az "értékes" papírmunkát, amivel az adófiztők pénzének az elpallását mindig jól meg lehet indoklni.
2021. nov. 4. 22:21
 14/17 anonim ***** válasza:
25%
Szívasd meg a szomszédodat, legközelebb rakj tyúkszart, a kukájába, had szagolja.😂
2021. nov. 4. 23:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Beszélj a szomszédoddal, hogy szívesen átadnád a szemeted felét. Így akkor megnyugodhatna.

😆

2021. nov. 5. 14:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Na és büdös is a kuka?
2021. nov. 5. 19:05
 17/17 A kérdező kommentje:
Egyikünké sem büdösebb, mint egy átlagos kuka, azaz mindkettő "valamennyire" büdös, egyikünké sem bűzlik különöebben, csak ha valaki konkrétan kinyitja és beleszagol, mer akkor büdös. Csak az egyikünk nem használja ki teljesen azt a szolgáltatást, amiért mindketten ugyanannyit fizetünk.
2021. nov. 7. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!