Mi a vélményetek rólam? (részletek lejjebb)
Figyelt kérdés
Feljelentem (pontosabban: bejelentem) a szomszédot, mert mindig tele kukát rak ki. Milyen jogon vesznek be tőlem ugyanannyi szemétzállítási díjat, amikor én mindig csak félig töltöm meg a kukámat?2021. nov. 4. 21:00
A kérdező szavazást indított:
Te vagy a bunkó.
A szomszédod a bunkó.
42 szavazat
1/17 anonim válasza:
Hova is akarunk ezzel kilyukadni? Az túl egyszerű lenne, hogy szimplán ennyire hülye vagy.
2/17 anonim válasza:
Nem vagy bunkó, a legújabb tréfa vagy a rendőrségen
3/17 Ékezetes billetyűzet válasza:
Az én autóm önsúlya 1000 kg, míg a szomszédé 1500. A szomszédom jobban terheli a közútat, pedig ugyanannyi adót fizetünk!
4/17 anonim válasza:
Te vagy az, MZP? Már a szemétszállítási díjat is emelni akarod?
5/17 anonim válasza:
a./ szerzel kisebb kukát hogy neked is tele legyen, vagy
b./ gyűjtögeted 2-3 hétig a szemetet, hogy neked is tele legyen.
6/17 anonim válasza:
A szomszédot hiába jelented fel,ő nem tett semmi rosszat.az önkormányzatot jelentsd fel, térjenek át a súly-vagy térfogat alapú díjazásra, ennyit tudsz tenni.majd írd meg hogy mire jutottál.
7/17 anonim válasza:
Ha belegondolok, hogy neked is van szavazati jogod...
8/17 A kérdező kommentje:
Na jó, én valójában az a bizonyos szomszéd vagyok, aki szemtelen módon mindig telerakja a kukáját (mea culpa!). Kéretlenül is a kedves "bejelentő" nevében tettem fel a kérdést. Az ilyen "bejelentések" sajnos nincsenek semmilyen illeték befizetéséhez kötve, a hatóságok kötelesek hivatalból eljárni ilyen ügyekben, és beidézni a bejelentett személyt. Vagy nem?
2021. nov. 4. 21:27
9/17 anonim válasza:
A hatóságnak joga van kiröhögni a hülye bejelentéseket.
10/17 anonim válasza:
Még mindig hülye vagy. Senki nem fog azért beidézni, ha televágod a saját kukádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!