Mi a vélményetek az új két megszorító 700 milliárdos csomagról jövőre? Érdemes itthon maradni még?
Nem
(Csak az a baj, hogy máshol se nagyon kellesz. Ha csak nem vagy orvos, vagy nyelveket beszélő informatikus, gépészmérnök, éptész.)
"Hova lesznek az ezermilliárdok?? miért nincsenek eredmények??"
Nekem is ez a bajom.
Mert oké, hogy kell a pénz, de a folyamatos megszorításoknak SEMMI eredményét nem látni.
Az összes beszedett pénz, mintha csak eltűnne a semmibe...
Idáig süllyedt a nagy szabadságharcos fülkeforradalmár? Idézem Orbánt! "Brüsszel mondjon egy számot, és mi teljesítjük azt" Kérdezem én volt egy csöppnyi értelme ennek a kutyakomédiának amit Orbán rendezett itt kétévig az IMF-el meg az UNIO-val? Mondom a választ az égvilágon semmi értelme nemvolt. Csak ráfizettünk minden téren erre a butaságra és még most is ott tartunk hogy nincs megállapodás.
Most nam azér az egy Forintért, de ha Bajnai lenne a Miniszterelnök már rég túlenne ezen az IMF_es bulin és már régen a gazdaságélénkítésen és munkahelyteremtésen dolgozna ezerrel.
Orbán egy nímand.
Nevetséges már ez a sok megszorítás. Régen még viccnek számított, ha az ember azt mondta, h lassan a levegőért is fizetni kell. Most meg lassan ott tartunk h tényleg az lesz a következő.
Minden évben sok-sok milliárd Ft hiányt kell kipótolni, beszednek egy valag pénzt ehhez, és mégis még nagyobb lesz a hiány, az államadósság, pedig Viktorka azt mondta h szépen csökken az az államadósság...hogyne.
Huszonéves vagyok, megyeszékhelyen lakom a Dunántúlon, és alig van munkalehetőség. Sorra mennek tönkre a kisebb cégek, a külföldi vállalatok elmennek Keletre, mert ott kevesebbet kell fizetni több szempontból is. Egy állásinterjún megmutatta nekem az interjúztató, h arra az egy állásra 600! jelentkezést küldtek, és azok már válogatva voltak. Pedig voltak követelmények rendesen.
30 km-re innen van egy falu, a környékén nagy legelők és szántóföldek. Eddig a falusi gazdák kapták a földeket kölcsönbe, h legeltessenek illetve gazdálkodjanak rajta. Nemrég volt új kiírás a földekre, amit milyen érdekes, egy fővárosi 21 éves emberke nyert meg. A gazdák nem tudják hova vinni szinte az állataikat, és felháborodtak h ilyet h lehet csinálni. A 21 éves tulaj pedig annyit tudott hozzátenni, h majd egyszer lehet h állatokat fog tartani, ezért nyerte meg ő a földeket. Ja és a rokonság Fideszes elég keményen. Micsoda véletlen, ugye?
Amíg ilyen korrupt, saját zsebet tömő kormányunk lesz, addig egyenesen robogunk a csőd felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!