Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Benne van a palkiban, hogy...

Benne van a palkiban, hogy "Örményék" tehetetlen dühükben felrobbantanak itthon valamit/valakit?

Figyelt kérdés
Ez elég rémisztő.Főleg ha bele gondolunk,hogy nekünk mint egyszerű magyar állampolgároknak a világon semmi közünk nincs Orbán döntéseihez,és ha baj lesz az velünk fog történni..Minket nem kérdezett meg,döntött.Igen,de ez nem hatja meg a dühöngő Örményeket,akiknek (valahol igazuk van)ha elgondolkodunk az ügyön.De ez engem tulajdonképpen nem érdekel,az ő dolguk.Azt viszont nagyon nem szeretném,hogy ártatlan emberek/gyerekek haljanak meg ez miatt.Elgondolkodtató.
2012. szept. 2. 22:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hát most nagyon beindultak, és elég fanatikus emberek. Szerintem benne van a pakliban, kizárni nem lehet, de talán csak nem vagyunk még ennyire fontosak az örményeknek, hogy idáig elmenjenek.
2012. szept. 2. 22:05
 2/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy bármit tennének itthon az örmények.
2012. szept. 2. 22:07
 3/19 anonim ***** válasza:
62%
Sajnos elég nagy esély van erre, talán már csak 1-2 csepp a pohárba és már cselekednek is. Ha a drágalátos kormányunknak van elég esze akkor nem feszíti tovább a szálakat. Ez ugyanakkor az ő érdekük mert akkor a magyar nép fogja őket darabokra tépni.
2012. szept. 2. 22:12
 4/19 anonim ***** válasza:
Én nem tartom kizártnak hogy lesz aki megpróbálja ha tovább romlik a dolog . De ha valamelyik ezt csinálná akkor remélem hogy a TEK időben cselekszik . Ha pe
2012. szept. 2. 22:17
 5/19 anonim ***** válasza:

Elnézést kérek de véletlenül elküldtem .

Tehát akkor folytatnám :

Ha netán mégis akkor nagyon remélem hogy nem békés úton válaszolunk rá .

De reménykedem benne hogy nem fajul el idáig .

2012. szept. 2. 22:19
 6/19 anonim ***** válasza:
65%

" Örményeket,akiknek (valahol igazuk"

Egyáltalán nincs az örményeknek kicsit sem igazuk.Látható az azeri kormány hivatalos irata amelyben kötelezik magukat hogy a gyilkos leüli a büntetését.És egy örmény halálát mint háborús ok nagy parasztság és ócska ürügy.Próbáljanak a törökökkel huzakodni majd jól pics@n rúgják őket.

2012. szept. 2. 22:23
 7/19 anonim ***** válasza:

Békés úton válaszolunk az öngyilkos merénylőkre? Igen az jó ötlet! "-.-

Szerintem még annyira nem fajultak el a dolgok, hogy ez legyen, de tény, ahogy már mások is leírták, hogy nem kell hozzá sok.

2012. szept. 2. 22:25
 8/19 anonim ***** válasza:
Nekünk nem kell az örményeknek semmit válaszolni a NATO tagjai vagyunk!
2012. szept. 2. 22:32
 9/19 anonim ***** válasza:
Hát próbálkozni lehet, legfeljebb majd a TEK jól telepumpálja ólommal azt akinek ez eszébejut.
2012. szept. 2. 22:33
 10/19 anonim ***** válasza:
9%
#6: Ha mi találkozunk az utcán, kérek tőled 10.000 Ft-ot, és azt mondom, egy óra múlva visszahozom, te elhiszed? Kb. ennyi alapja volt annak, hogy Orbánék higgyenek az azeri iratnak. Különben én nem olvastam, de Gyurcsány olvasta, és azt mondta ma, hogy abban egy szó se volt arról, hogy az azeriek bármit is megígértek volna. Csak általában említették a vonatkozó jogszabályokat. Amúgy meg már a gyilkosság idején nemzeti hősnek nyilvánították a baltást, ezt egy akkoriban készült RTL Klub híradós felvételen is mutatták. Ha pedig ez így van, akkor nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy kiadják.
2012. szept. 2. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!