Mi a vélményetek a barátnőmről?
A férjednek mi köze a csajhoz? Neked szimpi a pasi, lehet hogy ő undorodik tőle. Azt sem tudhatod, hogy a férjed mit engedett meg magának, amitől a diplomás csaj lehidalt?
Hagy a kapcsolatot a fenébe. Ő mást szeretne. Azt sem ártana tudni, hol dolgozik, és te mit csinálsz.
Szerintem túlbuzgóan akarsz segíteni rajta. Én se veszem jó néven, ha valaki össze akar hozni valami más ismerősével mert éppen nincs senkim. Nem kenyerem a szánalom. Nem mindenki képes állandóan elfogadni a segítséget. Várd meg, hogy ő kérjen tőled és akkor legyél ott neki, adj neki teret.
A #3 kommentelővel egyetértek, nem muszáj közös halmaznak lennie a férjed és a barátnőd között. Én se akarnék a legjobb barátom nőjével hihetetlenül jóba lenni. Nem az én feladatom.
Én a helyedben még nem adnám fel. Csak tényleg hagyj neki teret és időt.
“ Egy kicsit elfáradtam, hogy mindig meg kell mentsem, miért nem lehet egy kicsit pozítívabb? “
Hee? Én is menekülnék a társaságodból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!