Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mia velményetek a Ben és...

Mia velményetek a Ben és Jerry jégkremről?

Figyelt kérdés
Ma vettem a tescóba ésnagyon finom bar kicsit drága de megéri ahhoz képest hogy egy kicsit drága. Én karamellásat vettem benne karamella darabokkal nagyon finom. Ti milyen ízeket kostóltatok már?

2020. aug. 13. 14:05
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon édes, nagyon amerikai. Ausztrál rokon vett lelkesen a gyerekeimnek azzal, hogy ez a kedvence. Nem fogyott el. :)
2020. aug. 13. 14:28
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
A lányom szereti. Szerintem egyáltalán nem ér annyit, amennyibe kerül
2020. aug. 13. 15:14
 3/8 anonim ***** válasza:
63%

Nekem nem ízlik borzalmasan edes. Szeretem az edes dolgokat de ez borzalmas es az ara is.

Lidl sajat markas jegkremjei finomak

2020. aug. 13. 15:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fincsi, főleg a sütitésztás :) Igaz, szinte kikristályosodik benne a cukor, de szeretem, ha van mit rágni az ételekben :D
2020. aug. 13. 16:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően iszonyatosan édesszájú vagyok, szóval nekem az édes az jót jelent. :D

Ez a fajta iszonyat drága, tényleg nagyon. Ráadásul a vége nekem mindig az volt, hogy ettem, ettem, a végén meg lett a gyomromban egy hatalmas cukortömb. Ízlik, de egyszerűen eltelít.

Arról meg ne is beszéljünk, hogy a tulajok politikai f*szságaitól a falnak megyek és nem akarok ilyen embereknek a zsebébe pénzt tenni.

2020. aug. 13. 20:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Ettem már Half baked-et, browniesat, peanut butter cuposat, valamilyen epres sajttortásat, meg caramel sutra core-t. Asszem ennyi.
2020. aug. 13. 20:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Imádom. A Cinnamon buns ízű a kedvencem, sajnos csak időszakosan lehet kapni.

A mogyoróvajas nem jött be, de csak mert nem szeretem a mogyit.

2020. aug. 15. 15:18
 8/8 anonim válasza:
100%
Imádom. Néha meg éri megvenni. Kedvencem a soskaramell brownie
2022. aug. 6. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!