Mia velményetek a Ben és Jerry jégkremről?
Figyelt kérdés
Ma vettem a tescóba ésnagyon finom bar kicsit drága de megéri ahhoz képest hogy egy kicsit drága. Én karamellásat vettem benne karamella darabokkal nagyon finom. Ti milyen ízeket kostóltatok már?#Den #S jerry
2020. aug. 13. 14:05
1/8 anonim válasza:
Nagyon édes, nagyon amerikai. Ausztrál rokon vett lelkesen a gyerekeimnek azzal, hogy ez a kedvence. Nem fogyott el. :)
2/8 anonim válasza:
A lányom szereti. Szerintem egyáltalán nem ér annyit, amennyibe kerül
3/8 anonim válasza:
Nekem nem ízlik borzalmasan edes. Szeretem az edes dolgokat de ez borzalmas es az ara is.
Lidl sajat markas jegkremjei finomak
4/8 anonim válasza:
Nagyon fincsi, főleg a sütitésztás :) Igaz, szinte kikristályosodik benne a cukor, de szeretem, ha van mit rágni az ételekben :D
5/8 anonim válasza:
Alapvetően iszonyatosan édesszájú vagyok, szóval nekem az édes az jót jelent. :D
Ez a fajta iszonyat drága, tényleg nagyon. Ráadásul a vége nekem mindig az volt, hogy ettem, ettem, a végén meg lett a gyomromban egy hatalmas cukortömb. Ízlik, de egyszerűen eltelít.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy a tulajok politikai f*szságaitól a falnak megyek és nem akarok ilyen embereknek a zsebébe pénzt tenni.
6/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ettem már Half baked-et, browniesat, peanut butter cuposat, valamilyen epres sajttortásat, meg caramel sutra core-t. Asszem ennyi.
7/8 anonim válasza:
Imádom. A Cinnamon buns ízű a kedvencem, sajnos csak időszakosan lehet kapni.
A mogyoróvajas nem jött be, de csak mert nem szeretem a mogyit.
8/8 anonim válasza:
Imádom. Néha meg éri megvenni. Kedvencem a soskaramell brownie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!