Miért ennyire drágák a Ben & Jerry fagylaltok?
Én tényleg mindig adok a minőségre ilyen dolgokban, ha megengedhetem, de átlagosan egy 465 ml-es kiszerelés közel 3000 Ft.
Olvastam amerikai oldalakon, hogy sokat adományoz a cég és a minőségi alapanyagok miatt. Azonban azt néztem, hogy nagyon nincs is gyümölcsfagyijuk. Főként mogyoróvajas,kávés,csokis,vaniliás. Nyilván ezekből is van más-más minőség, de pl a karamellásoknál enynire más lenne a cukor vagy mi?!
Ja és amúgy finom? :D
Külföldön is drágább kategória. Angliában £4 körül van, néha leértékelve. A kommersz fagyik £1-2/liter, de márkásabbat is kapni 2-ért.
Az egyik ok, hogy etikusnak mondott márka, másrészt import.
En nagyon szeretem. Itt angliaban akkor veszem ha akcios, olyankor nalunk a co-opban 2,5 font (900-1000) ft korul, es tobbszor volt mar ra kuponom is, igy megeri. Kedvencem a cookie dough.
Habar nagyon szeretem, alap aron 5 fontert nem vennem meg, otthon 3 ezerert sem, de szerencsere sokszor akcios.
Igen nincs tul sok gyumolcsos, ameriakiak foleg peanut butter/cheesecake/brownie maniasok, a legtobb fagyijuk ezert ilyen, de en szemely szerint eddig barmelyiket kostoltam izlett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!