Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol lehet itthon Ben & Jerry's...

Hol lehet itthon Ben & Jerry's jégkrémet kapni?

Figyelt kérdés
Nagyon finom ez a jégkrém, de itthon nagyon ritka, tudja valaki, hogy hol lehet kapni, mennyibe kerül, mekkora a választék?
2009. márc. 8. 17:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
itt: [link]
2009. márc. 8. 18:25
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. márc. 8. 20:33
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, mit. Ha esetleg vennél, beírnád ide az árát?
2009. márc. 9. 12:11
 4/16 A kérdező kommentje:
Persze, holnap, vagy valamelyik nap mindenképp veszek. Már ki is néztem, hogy melyikeket akarom megkóstolni először! :D
2009. márc. 9. 13:33
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Okés, köszi! :)

"A süti békéje

Epres túróslepény eper- és csokidarabokkal."

Én ezt akarom majd vmikor megkóstolni. :)

2009. márc. 9. 18:11
 6/16 A kérdező kommentje:

Én most hárommal szimpatizálok. Az egyik az, amit te mondtál, a másik kettő meg:

"Maki nyalom (Chunky Monkey)

Csokiforgácsokkal és dió darabokkal zsúfolt banán ízesítésű jégkrém."

"Epres sajttorta (Strawberry Cheesecake)

Ebben az alacsony kalóriájú jégkrémben a sajttorta puhasága keveredik a friss eperízzel."

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Nagyon rajta vagyok... Remélem holnap lesz időm megvenni őket. :D

2009. márc. 9. 18:52
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen én is az epres sajttortát néztem még ki. HMMMMMM....:) be is indult a nyálelválasztásom:D
2009. márc. 10. 11:37
 8/16 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem tudtam elmenni ma, mert későn végeztem, legközelebb csütörtökön lesz alkalmam, viszont akkor már biztos, hogy megyek venni, mert 12 óra körül végzek és utána szabad vagyok. SENKI SEM ÁLLÍTHAT MEG! :D
2009. márc. 10. 20:44
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
De jó neked, hogy pesti vagy, én majd nyáron ha ott nyaralok bevásárolok. :D Addig gyűjtök kis pénzt is mert gondolom elég húzosak.
2009. márc. 10. 21:16
 10/16 A kérdező kommentje:

Na hali! Megvettem őket! Kettőt vettem, az egyik az a Süti békéje, a másik a New York-i Óriás Karamellarmageddon. A Süti békéje ÓRIÁSI!!!!! Ezt ne hagyd ki!

A másik is finom, de azt inkább csak akkor, ha már végigkóstoltad az összeset, és odavagy a csokifagyiért!

És most jön a lényeg! Az ár! Na arra készülj fel, hogy nagyon húzós. 500ml 1.900.-Ft Nem mondom, hogy minden nap ilyet fogok venni, de azért néha meglepem magam egy ilyennel.

Nem volt sajnos Chunkie Monkey, csak jövő héten jön, de szerintem azt is betesztelem majd! :D

Üdv!

2009. márc. 12. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!