Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol lehet itthon Ben & Jerry's...

Hol lehet itthon Ben & Jerry's jégkrémet kapni?

Figyelt kérdés
Nagyon finom ez a jégkrém, de itthon nagyon ritka, tudja valaki, hogy hol lehet kapni, mennyibe kerül, mekkora a választék?
2009. márc. 8. 17:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Chunky Monkey-t akartam írni! :D
2009. márc. 12. 19:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Fúúúúú, tényleg jó drága, mondjuk kb ilyesmire számítottam. De ha tényleg ennyire jó, nem hagyom ki az tutiii:):):)
2009. márc. 16. 09:15
 13/16 A kérdező kommentje:
ÁÁÁÁ!!!! Nagyon komoly fagyi, ezt tényleg bűn lenne kihagyni! Amikor megkóstoltuk, nem akartam elhinni, hogy ilyen létezik! Annyira finom! És még csak kettőt kóstoltunk... Hát majd spórolgatok azért, és ha nem is az összeset, de sokat végig fogok próbálgatni.
2009. márc. 16. 23:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen eltelt 5 év és ami szomorú hogy máshol még mindig nem lehet kapni. Az ára azóta 2290ft lett :D fél literért. Nem értem ha annyira el van "amerikásodva" a világ akkor miért nem lehet ebben a nyomorult országban annyi mindent kapni?
2014. ápr. 22. 10:37
 15/16 A kérdező kommentje:
Sajnos tényleg nem, és valóban drágult azóta. Ellenben a Spar Premium jégkrémek (hasonló kis vödrös csomagolásuk van, mint a Ben & Jerry's-nek) szintén nagyon finomak. Létezik egy pekándiós karamellás vanília, az nagyon finom, de csak időszakosan lehet kapni... :S Viszont ez sem túl olcsó, 500ml 1.300.-Ft. Ajánlom kipróbálásra a többit is. ;)
2014. ápr. 27. 07:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát vagy kihúzni amcsiba bekajálni :D az lenne a legjobb
2014. ápr. 27. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!