Miért ennyire drágák a Ben & Jerry fagylaltok?
Én tényleg mindig adok a minőségre ilyen dolgokban, ha megengedhetem, de átlagosan egy 465 ml-es kiszerelés közel 3000 Ft.
Olvastam amerikai oldalakon, hogy sokat adományoz a cég és a minőségi alapanyagok miatt. Azonban azt néztem, hogy nagyon nincs is gyümölcsfagyijuk. Főként mogyoróvajas,kávés,csokis,vaniliás. Nyilván ezekből is van más-más minőség, de pl a karamellásoknál enynire más lenne a cukor vagy mi?!
Ja és amúgy finom? :D
Én is vettem egyszer valami extrémre számítottam és első kóstolásnál nem jött át. Csak a tömény cukor íz.
Kritizáltam is ennyi pénzért. Aztán azon kaptam magam, hogy nem bírom abbahagyni és befaltam mind.
Néha még most is rá szánom azt a 3000 ft-ot mikor már unom a Carte Dor-t meg a többit...
Fogalmam sincs miért, de nem nyugodtam addig amég végig nem kóstoltam. A legjobb ami csoki-vanília és karamell van a közepén.
Abba hagyhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!