Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért ennyire drágák a Ben &...

Miért ennyire drágák a Ben & Jerry fagylaltok?

Figyelt kérdés

Én tényleg mindig adok a minőségre ilyen dolgokban, ha megengedhetem, de átlagosan egy 465 ml-es kiszerelés közel 3000 Ft.

Olvastam amerikai oldalakon, hogy sokat adományoz a cég és a minőségi alapanyagok miatt. Azonban azt néztem, hogy nagyon nincs is gyümölcsfagyijuk. Főként mogyoróvajas,kávés,csokis,vaniliás. Nyilván ezekből is van más-más minőség, de pl a karamellásoknál enynire más lenne a cukor vagy mi?!

Ja és amúgy finom? :D

2020. jún. 21. 18:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is vettem egyszer valami extrémre számítottam és első kóstolásnál nem jött át. Csak a tömény cukor íz.

Kritizáltam is ennyi pénzért. Aztán azon kaptam magam, hogy nem bírom abbahagyni és befaltam mind.

Néha még most is rá szánom azt a 3000 ft-ot mikor már unom a Carte Dor-t meg a többit...

Fogalmam sincs miért, de nem nyugodtam addig amég végig nem kóstoltam. A legjobb ami csoki-vanília és karamell van a közepén.

Abba hagyhatatlan.

2020. jún. 23. 18:01
 12/12 A kérdező kommentje:
igen? :D na majd akkor egyszer :D
2020. jún. 23. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!