Ki hiszi el azt, hogy napi átlagban 700-800 illegális migráns próbál bejönni Magyarország területére Szerbiából? Mi erre a bizonyíték? Civilek hogy tudnának erről meggyőződni?
Figyelt kérdés
2021. okt. 31. 14:57
31/34 anonim válasza:
Egy ellenzéki elmagyarázhatná, hogy ezek nagy és okos nyugatiak miért nem hordják már ezeket a "menekülteket" autóval Nyugatra? :)
32/34 anonim válasza:
2014-16 környékén simán megvolt. A horvát határ közelében laktam, egyik nap kivonult a nép megnézni, hogy pakolják őket a vonatra Németország felé. Egyszer Pécsett én is felszálltam véletlenül egy ilyen fülkébe, a szokásosnál is mocskosabb volt (régi kék interrégió kocsik), a takarító szólt, hogy szálljak le, mert ez nyugatra megy.
33/34 anonim válasza:
Gondolom a laposföldben inkább hiszel....
34/34 felkelhetetle válasza:
Kérdező senkinek sem kell meggyőzni pattanj kocsiba és tegyél egy észak-vajdasági körutat, ha másnak nem hiszel, a saját szemednek csak fogsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!