Ki hiszi el azt, hogy napi átlagban 700-800 illegális migráns próbál bejönni Magyarország területére Szerbiából? Mi erre a bizonyíték? Civilek hogy tudnának erről meggyőződni?
Meg kell keresni helyi netes fórumokat, és keresni ott embereket, akik kitennének egy olcsó webkamerát egy fára, amit lehetne nézni a netről.
Azokat lehetne figyelni otthonról, hogy mi történik, csak nem szabad elárulni, hol van, melyik településnél, hogy ne lopják el.
11
És mit csinálnak velük miután "nyakon csípik őket"? Visszaküldik és aztán jönnek megint. Szóval ugyanaz a tucat ember próbálkozik és emiatt kéne rettegnünk #fidiotlogic
13
Én nem rettegek. Az ellenzéki szavazók már megmondták, hogy a migráció 2016-ban leállt. Csak linket nem adtak hozzá, amivel alátámasztanák.
14
Mert mikor láttál utoljára migránsokat? Mármint akik illegálisan jöttek ide? Én 5 éve egyet nem láttam. Akik itt vannak azokat vitya befogadta.
15
Jó,de engem érdekelne valami bizonyíték, hogy a migráció leállt. Ha már ezt harsogja sok haladó. Üdv Bácsalmásról.
16
Igen pont a demokrácia mintapéldányai ezek az országok. Csak riogatnak mert látták a magyar példát hogy egy kis riogatás meg rettegés meg egy szatyor krumpli és akkor bármit meg lehet csinálni az emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!