Ciki lett manapság Fideszesnek lenni?
Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 21:38
21/29 anonim válasza:
Igen, ciki fideszesnek lenni az elmúlt 11 év tevékenységüket tekintve.
22/29 anonim válasza:
Nem is tudom! Millko folott keresek, Rozsadombi vallaban elek, szep csaladom van ... ja es Fideszes vagyok! :))))
23/29 anonim válasza:
Nézd én nem fogok senki kicikizni emiatt. Isten látja lelkét. De azért pár dolognak utánaolvas több oldalról objektíve, akkor garantált hogy nem lesz Fideszes.
25/29 anonim válasza:
22# Milkó fölött keresel meg is fog adóztatni Klárika:)))
27/29 anonim válasza:
Kicsit ciki már, Orbán nagyon elhízott, a gazdaság nem megy jól, még a lánya is elmenekült. A propagandájuk pedig egész nap megy. Orbán istenítése is nagyon ciki.
28/29 anonim válasza:
Ciki, mint DK-snak és MSZP-snek is lenni.
29/29 anonim válasza:
Igen ciki.
Mert ezzel bebizonyosodott, hogy az ember szektás, és, hogy cseppet se érdekli az ország, mivel teljességében elhitte a propagandát, miszerint mi vagyunk az EU sereghajtói.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!