Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ciki a fiatalok körében...

Miért ciki a fiatalok körében fideszesnek lenni?

Figyelt kérdés
17-25 korosztályra gondolok. Kérlek ne ugorjatok egymás torkának, nem ezért kérdeztem. Ezek az én tapasztalataim, aki mást tapasztalt, hajrá, de kérem NE írjon ide. Én ennek a jelenségnek a magyarázatára vagyok kíváncsi. Köszönöm!

2021. márc. 27. 14:00
1 2 3 4
 1/32 Molyember ***** válasza:
86%
Minden életkorban ciki.
2021. márc. 27. 14:03
 2/32 Rothadó Narancs ***** válasza:
36%
Bár így lenne!
2021. márc. 27. 14:03
 3/32 anonim ***** válasza:
88%
A fiatal nem az m1 és a hír-tv propaganda műsorait nézi, hanem az internet világában bóklászik, ahol nemcsak a hazug kormány-duma van jelen.
2021. márc. 27. 14:04
 4/32 anonim ***** válasza:
74%

Nem cikibb, mint MSZP-snek, DK szimpatizánsnak lenni.

Ezek a pártok a Fidesszel együtt a nyugdíjasokról szólnak,hogy ki ad több nyugdíjat, meg kinek lesz köszönhető,hogy akciós a farhát.

Ők a múlt generációjának a pártjai.

2021. márc. 27. 14:07
 5/32 anonim válasza:
85%
Fideszesnek azért ciki ebben a korban lenni mert ekkor jönnek rá az az emberek hogy a Fidesz átverte őket és lopnak csalnak hazudnak, és nem szeretnének diktatórikus rendszerben élni.Ez az én véleményem de megtisztelem azt aki máshogy gondolja.
2021. márc. 27. 14:13
 6/32 anonim ***** válasza:
86%
Hidd el tényleg minden életkorban ciki. Budapesten meg a legtöbb nagyvárosban már ki is közösítik azt a nyugdíjast a nyugdíjasok aki Fideszes. Nem kamu! Sok idős rokonom van.
2021. márc. 27. 14:21
 7/32 anonim ***** válasza:
0%

17-25 között manapság sokkal elfogadóbbak az emberek, de inkább azt mondanám hogy közömbösek, úgy állnak mindenhez hogy sz*rnak az egészre. Ha meleg a másik, kit érdekel, élje az életét, ha színesbőrü, kit érdekel, élje az életét és ez így van jól, DE akkor engem se nácizzon le senki, csak azért mert azt mondom, hogy a melegek ne erőltessék ránk a "kultúrájukat".

Így is a társadalom 99,9% elfogadja őket, sőt senkinek az égvilágon nincs gondja velük, addig ameddig nem kezdik el nyíltan hangoztatni.

Értem én hogy a jogaikért szeretnének kiállni, de be kéne látniuk hogy az amit el szeretnének érni (például a gyerekvállalás) nem elfogadható a társadalom egészéről.

Miért ciki Fideszesnek lenni a fiatalok körében? - Azért ciki, mert 24 év alatt házasodni/gyereket vállalni, ciki Istenben hinni, ciki templomba járni, ciki nyíltan kiállni egy párt mellett, ciki felvenni a CSOK-ot, ciki felvenni vállalkozói támogatást, gyakorlatilag minden program amit meghirdettek nem összeegyeztethető egy fiatal egyetemista életével.

Jó esetben 28 éves korára tudja megteremteni egy pár azt az összeget amivel már tudnak házat venni, családot alapítani. Nem pedig 24 éves korban. Szóval ezek tükrében változást akarnak a fiatalok, de bármilyen párt legyen kormányon soha semmivel sem lesznek elégedettek az emberek.

Mindenesetre én több dologban egyet tudok érteni a Fidesszel mint az ellenzékkel, ugyanakkor számomra Jakab Péter és Toroczkai László is szimpatikus.

2021. márc. 27. 14:28
 8/32 anonim ***** válasza:
17%
És mégis behúzzák két harmaddal jövőre is.
2021. márc. 27. 14:28
 9/32 anonim ***** válasza:
18%

"Hidd el tényleg minden életkorban ciki. Budapesten meg a legtöbb nagyvárosban már ki is közösítik azt a nyugdíjast a nyugdíjasok aki Fideszes. Nem kamu! Sok idős rokonom van."

Ennyit a toleranciáról

2021. márc. 27. 14:31
 10/32 anonim ***** válasza:
88%
A kommunizmus elég ciki azért 2021-ben, azért!
2021. márc. 27. 14:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!