Miért ciki a fiatalok körében fideszesnek lenni?
Nem cikibb, mint MSZP-snek, DK szimpatizánsnak lenni.
Ezek a pártok a Fidesszel együtt a nyugdíjasokról szólnak,hogy ki ad több nyugdíjat, meg kinek lesz köszönhető,hogy akciós a farhát.
Ők a múlt generációjának a pártjai.
17-25 között manapság sokkal elfogadóbbak az emberek, de inkább azt mondanám hogy közömbösek, úgy állnak mindenhez hogy sz*rnak az egészre. Ha meleg a másik, kit érdekel, élje az életét, ha színesbőrü, kit érdekel, élje az életét és ez így van jól, DE akkor engem se nácizzon le senki, csak azért mert azt mondom, hogy a melegek ne erőltessék ránk a "kultúrájukat".
Így is a társadalom 99,9% elfogadja őket, sőt senkinek az égvilágon nincs gondja velük, addig ameddig nem kezdik el nyíltan hangoztatni.
Értem én hogy a jogaikért szeretnének kiállni, de be kéne látniuk hogy az amit el szeretnének érni (például a gyerekvállalás) nem elfogadható a társadalom egészéről.
Miért ciki Fideszesnek lenni a fiatalok körében? - Azért ciki, mert 24 év alatt házasodni/gyereket vállalni, ciki Istenben hinni, ciki templomba járni, ciki nyíltan kiállni egy párt mellett, ciki felvenni a CSOK-ot, ciki felvenni vállalkozói támogatást, gyakorlatilag minden program amit meghirdettek nem összeegyeztethető egy fiatal egyetemista életével.
Jó esetben 28 éves korára tudja megteremteni egy pár azt az összeget amivel már tudnak házat venni, családot alapítani. Nem pedig 24 éves korban. Szóval ezek tükrében változást akarnak a fiatalok, de bármilyen párt legyen kormányon soha semmivel sem lesznek elégedettek az emberek.
Mindenesetre én több dologban egyet tudok érteni a Fidesszel mint az ellenzékkel, ugyanakkor számomra Jakab Péter és Toroczkai László is szimpatikus.
"Hidd el tényleg minden életkorban ciki. Budapesten meg a legtöbb nagyvárosban már ki is közösítik azt a nyugdíjast a nyugdíjasok aki Fideszes. Nem kamu! Sok idős rokonom van."
Ennyit a toleranciáról
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!