17-25 korosztályra gondolok. Kérlek ne ugorjatok egymás torkának, nem ezért kérdeztem. Ezek az én tapasztalataim, aki mást tapasztalt, hajrá, de kérem NE írjon ide. Én ennek a jelenségnek a magyarázatára vagyok kíváncsi. Köszönöm!
Fideszes fiatal vagy falusi szegény lúzer, vagy csókos parttagok gyerekei.
Mindenki más számára ciki, és mintha leprás lenne, úgy elkerülik az ilyeneket.
2021. márc. 27. 14:54
12/32 anonim válasza:
Amiért mindenki más körében is. Mert a fidesz undorító.
2021. márc. 27. 15:06
13/32 anonim válasza:
Nem ciki, csak van néhány agymosott liberális aki mindenkit ezt terjeszti és mindenkit leszol, aki a fidesz mellett kiáll. Ennyi. Marketing az egész
2021. márc. 27. 15:14
14/32 anonim válasza:
Már meg akartam kérdezni él-e még egyáltalán egyetlen fidder az országban, de aztán látom a tizenhármas választ.
2021. márc. 27. 15:28
15/32 anonim válasza:
Mert a Fidesz és a politikusai még az Kádár rendszerből ittmarad büzlő múmia, aminek már itt lenne az ideje, hogy lebomoljon és eltűnjön. Egy posztkomcsi maradványpárt, aminek már nem lenne szabad léteznie egy elvileg demokratikus európai országban.
2021. márc. 27. 15:30
16/32 anonim válasza:
Azért mert a Fideszre úgy tekint a korosztály nagy része mint az öregek pártjára ezen felül egy nagyon régimódi pártra.
És hát ott van az is hogy ugye ez a korosztály középiskolába már biztosan Orbán alatt járt és hát az oktatás helyzete egyáltalán nem fényes, amiért a Fideszt tartják hibásnak.
2021. márc. 27. 15:41
17/32 MolotovPunk válasza:
Mert a fidesz egy elavult szélkakas párt és nem fiatal már régóta,se nem jobboldali,csak esetleg látszatban az.Nagy család szlogen,álkereszténység,mai rohanó világban nem túl sok embert érdekel ez,legalábbis a fiatalok többségét biztosan nem.
2021. márc. 27. 16:03
18/32 anonim válasza:
Azért mert a Fidesz elképesztő mértékben hülyének nézi az embereket ezzel az örökös gyülölködő, harcias retorikájával.
A mostani(főleg nagyvárosi) magyar fiatalok már gyakorlatilag ugyanazokat a médiumokat fogyasztják, filmeket, sorozatokat nézik, újságokat olvassák, mint a hasonló korban lévő nyugati társaik és nyilván nincs igényük már erre a propagandára.
Amúgy szerintem nem önmagában az a ciki, ha valaki fideszes, DK-s, jobbikos, hanem ha elvakult és nincs meg az alapvető kritikai érzéke sem.
2021. márc. 27. 16:03
19/32 anonim válasza:
XD
Nem csak a fiatalok körében.
2021. márc. 27. 17:44
20/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy leírtátok. Engem ez meglepett, azt hittem minden korosztályban ők vezetnek. Ami engem még meglepett, hogy ez a korosztály teljesen képben van pl. a Momentummal és a Jobbikkal, csak pislogtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!