Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ciki lett manapság Fideszesnek...

Ciki lett manapság Fideszesnek lenni?

Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 21:38
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
66%
Már 6-7 éve ciki fideszesnek lenni.
2021. okt. 13. 21:39
 2/29 anonim ***** válasza:
52%
az. nem jonnek ossze fideszes novel, fideszes barataim sincsenek. szeretem ha az embereknek van esze.
2021. okt. 13. 21:39
 3/29 anonim ***** válasza:
53%
Egyértelműen. Az európaiságot, szolidaritást, elfogadást tagadó korrupt, fasiszta rezsimet már csak a fanatikus, elvakult kisebbség támogatja. Jövőre fog szembejönni a valóság, bár későn, de még épp időben. Itt az ideje a változásnak.
2021. okt. 13. 21:41
 4/29 anonim ***** válasza:
52%
Ja és akkor a Fidesz osztja meg a társadalmat....
 5/29 anonim ***** válasza:
28%
Hát a mai nap után szerintem moslékosnak lenni az igazán ciki. Amúgy hogy lehet egy többségi dolog ciki?
 6/29 anonim ***** válasza:
55%

Hát, azok után hogy 10 év konjunktúra nem hozott fellendülést az életszínvonalban, csak egy 500 milliárdos gázszerelőt és társait sikerült kitermelni... az első megmérettetés padlóra küldte az országot, Szomáliában is kevesebb volt a többlethalálozás..

Szerintem ciki.

2021. okt. 13. 21:42
 7/29 anonim ***** válasza:
51%
Jesszusom! Ha 15 éve minden egyes választást (parlamenti, önkormányzati-, EP-) megnyerni ciki; illetve ugyanezeket a választásokat csúfosan elbukni dicsőség, akkor valóban ciki fideszesnek lenni és menő az ellenzéki szerencsétlenkedés... :D
2021. okt. 13. 21:44
 8/29 anonim ***** válasza:
46%
Én jobban szégyellném ha összefogás-párti lennék....
2021. okt. 13. 21:46
 9/29 anonim ***** válasza:
85%
Nem Fideszesnek lenni, hanem nyíltan kiállni bármelyik párt mellett ciki lett. Egyik párt gázabb mint a másik.
2021. okt. 13. 21:51
 10/29 anonim ***** válasza:
85%

Az, hogy valaki a fideszre szavaz, nem ciki.

Az, hogy valaki védi őket, és nem ismeri el a hibákat, az k*rvára ciki.

Van olyan ismerősöm, aki nem tagadja hogy a fideszre szavaz, mert a legkisebb rossznak gondolja, de van olyan rokonom (nyilván nyugdíjas), aki képtelen beismerni a fidesz hibáit, bármit felhozunk csak hülyeségekkel vág vissza. Na ez ciki.

2021. okt. 13. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!