Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Felétek is ciki Fideszesnek...

Felétek is ciki Fideszesnek lenni?

Figyelt kérdés

2021. szept. 13. 16:44
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
73%
Én összesen 1 Fideszest ismerek a több száz ismerősöm közül. Nem értem, hogy kik szavaznak rájuk, hogy jön ki a matek. Csak ukránokkal tudom elképzelni, hogy fél Ukrajna szavaz.
2021. szept. 13. 16:46
 2/39 anonim ***** válasza:
68%
Mindenhol az. És ezt több fideszes is tudja, ezért nyilvánosan tagadják, de egyet értenek Orbánnal, támogatják Orbánt és szavaznak is rá. Tehát fideszesek, akik tudják, hogy naracsvérű horogkereszténynek lenni nagyon gáz, ezért nem reklámozzák.
2021. szept. 13. 16:47
 3/39 anonim ***** válasza:
25%

Nem ciki, én elszoktam mondani az ismerőseimnek. Maximum akkor nem beszélek róla, ha tudom, hogy a társaság (amiben vagyok) vérlibsi, mivel semmi kedvem arra, hogy meggyőzzem őket, hogy felesleges győzködni arról, hogy az O1G-re szavazzak, mivel nem fogok arra szavazni. Volt, hogy elmondtam egy vérlibsi társaságban, ahol nagyon jó buli volt, de szóba került ez a dolog: a fideszesek elmondták, és azzal a részükről annyi is volt, ment is volna tovább a buli, de a libsik elkezdtek kötekedni velünk, meg mocskolni amiért fideszesek vagyunk.

Azóta, ha társaságba megyek, távol maradok a politikai vitától, mert a vérlibsik nem tudnak viselkedni, ha azt hallják, hogy valaki nem ért velük egyet.

2021. szept. 13. 16:49
 4/39 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudom, felém sincs fideszes. Se a munkehelyen, se a családi, se a baráti körben. Az egyik ismerősöm rokonai állítólag nagy fideszesek, de én soha nem beszéltem velük. Egyébként cikinek nem ciki, ez is csak egy vélemény.
2021. szept. 13. 16:50
 5/39 anonim ***** válasza:
18%
#1: Azzal ne is törődj, hogy a Zavecz (amit nehéz fidesz pártisággal vádolni) szerint is több millió szavazója van a fidesznek (és itt bizony csak magyarországi magyarokat számolja, az erdélyieket, a kárpátaljaiakat és a délvidékieket nem.
2021. szept. 13. 16:51
 6/39 anonim ***** válasza:
72%
Az.
2021. szept. 13. 16:54
 7/39 anonim ***** válasza:
31%
Balliberálisnak lenni felénk még cikibb.
2021. szept. 13. 16:55
 8/39 anonim ***** válasza:
95%
Érett emberek körében semmi sem ciki, maximum elítélendő. Ciki az, amikor a 15 éves Józsika gáznak gondolja, hogy ő drogozás helyett olvasni szokott.
2021. szept. 13. 16:56
 9/39 anonim ***** válasza:
65%
A fideszes ismerőseim közül egyik sem érzi annak.
2021. szept. 13. 16:58
 10/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem politikai oldaltól függetlenül ciki az, aki képtelen az önálló gondolkodásra és szektás hívőként viselkedik. Mind a két oldalon van belőle bőven.
2021. szept. 13. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!