"semmi kedvem arra, hogy meggyőzzem őket"
Mivel nincs racionális érv a fidesz mellett, így érthető, hogy nem tudod őket meggyőzni.
Legközelebb próbáld meggyőzni őket a Föld laposságáról, kb. hasonlóan hihető az is.
Nálunk 2 embert is kirúgtak aki nyíltan fideszes volt. Most örülsz kérdező?
Na azért, és hasonló esetekért nem vállalják az emberek, csak a szavazó fülkében.
Szerintem az a baj, hogy a mai világban nem Fideszesnek lenni ciki, hanem jobboldalinak. A Fidesz köztudottan lop (ezért sem vagyok Fideszes), viszont a politikai ideológiájukkal mélységesen egyetértek! Ez az, amit a baloldali propaganda szét akar darabolni. Múltkor beszélgettem egy radfem ismerősömmel, és legalább olyan szinten okádta magából a Fidesz ócsárlását, mint ahogyan Hollik szokta Gyurcsányt és az ellenzéket. Valahol persze joggal, de ott van az érem másik oldala is. Míg a radfeminista azért gyűlöli a Fideszt, mert olyan ideológiát képviselnek, ami elsősorban családcentrikus, a különböző perverz fétisek helyett, amit a Momentum behozna Magyarországra inkább a józan észt priorizálja, igyekszik megőrizni a magyar kulturális értékeket, és fékezni a multikulturalizmust, addig a Gyurcsány-gyűlölet szimplán arra épül, hogy ő gyakorlatilag romokba vitte az országot. Szerintem minden normális gondolkodású ember szerint bűncselekmény egy patológiás hazudozónak ismét hatalmat adni a kezébe. Ez még nem azt jelenti, hogy a Fidesz ne lopna, ne lenne álszent pontosan ezért nem támogatom a Fideszt.
Egyedül Márki-Zayban látom a megoldást, hiszen ő olyan értékeket képvisel, amik az élettel összeegyeztethetők, de eddig egy karizmatikus, becsületes embernek tűnik, amit se Orbánon, se Gyurcsányon nem látok. Attól félek, hogy csak azért nem fog Márki-Zay hatalomra jutni, mert a balosok ideológiai alapon helyette inkább a Momentumra szavaznak. Ami különben sem fogja megnyerni a választásokat, és ha azok az elveszett szavazatok + Márki-Zayra való szavazatok összeadódnának, akkor lenne esélye nyerni.
Ennek akkor lenne alapja, ha a jobbikot is támadnák pl., de nem teszik.
Vagyis nem, nem a jobboldallal van baja az ellenzéknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!