Ellenzékiként eljutottam oda, hogy ha MZP nyeri az előválasztást, akkor Orbánra szavazok. Más is van ezzel így?
Nem értem a többi balost. Tudat alatt annyira bevettétek a Fidesz Gyurcsányos reklámját, hogy ti magatok sem veszitek észre, hogy ez az ember őrült. Mi lesz később, ha már most ennyire kifordult magából? Nem tanultatok a történelemből? Orbán ugyanígy kezdte, és láthassátok mi lett belőle. Ha képesek lesztek megszavazni ezt az őrültet képtelen leszek Orbánra szavazni, pedig utálom Orbánt. Orbán borzalmas vezető, de legalább ismerjük. Inkább választom a kevésbé rosszat, mint a kiszámíthatatlan rosszat, látszik MZP-n, hogy mennyire hangulatember.
Az meg tényleg vicc kategória, hogy balos létetekre ennyire bevettétek a Gyurcsányos reklámot. Dobrevnek igenis több esélye lenne, mint MZP-nek, mivel MZP még Dobrevtől is jobban megossza az embereket, de majd rájöttök ti is, ha megválasztjátok őt, hogy semmire sem fog menni Orbán ellen.

"Dobrevnek igenis több esélye lenne, mint MZP-nek, mivel MZP még Dobrevtől is jobban megossza az embereket"
A számok nem ezt mondják:

9-es!
Szövegértés látom nem megy. Mint ahogy írtam is inkább választanám a kevésbé rosszat, mint a kiszámíthatalan rosszat. Más pártra pedig nem lenne érdemes szavazni, ennek a kettőnek van csak esélye. Már csak azért is Orbánra szavaznék, hogy még véletlenül se kerüljön hatalomra ilyen kiszámíthatatlan, forrófejű ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!