Baloldali ellenzékiként miért szavazzak a jobboldali Márkira?
Figyelt kérdés
2021. okt. 11. 17:42
1/25 anonim válasza:
én nem szavazok ré se dobrev pandára karácsonyra szavaztam volna visztont ő visszalépett szóval én tőlem a fidesz kap egy X-et
2/25 anonim válasza:
Erről szól a fenenagy összefogás, jó reggelt. Mi lesz később?
3/25 anonim válasza:
Semmiért. Aki valódi baloldali, nem kapitalista neoliberális az az ISZOMM-ra szavaz.
Márki alatt se lenne másabb mint Orbán alatt. Egykulcsos adó, álkereszténység, korrupció marad, ahhoz meg túl nyuszi, hogy LMBT- vagy drogliberalizációt vezessen be.
4/25 anonim válasza:
Mert ha Dobrev nyer, akkor a Fidesz olyan Gyurcsány ellenes propagandát lenyom, hogy sima 2/3 lesz.
5/25 anonim válasza:
2! Hogy a nagyobb jó érdekében -eltakarítsuk Viktorkát- lemondjunk pár kis apróságról? Igen erről szól, ezt hívják úgy, hogy kompromisszum, aki erre nem képes az nem politikus, hanem diktátor.
6/25 anonim válasza:
Mert az ő személye a legjobb garancia a demokratikus állapotok visszaállítására.
7/25 anonim válasza:
5. Ezt egymás között kéne megbeszélnetek, mert nagyon törékenynek tűnik az egyetértés. Úgy sajnálnám, ha megbomlana...
8/25 anonim válasza:
dobrev úgy se nyerne meg hát ott van az a tény h gyurcsány felesége és akk ő is beleszólna a kormányzásba(tudom hogy vannak akik mondják hogy nem de úgyis beleszólna akárki bármit is mond.) mzp egy nagy idióta kormányzásra alkalmatlan. szóval sztem aki nem akarja hogy most nyerjen az ellenzék és aztán leváltsák mert olyan idiótát választottak meg és akk ennek következményében a fidesz 4 év után újra 14 évig legyen hatalmon az most szavzoon a fideszre. meg amúgy is a mostani jelöltek olyan SZAROK hogy még a fidesz is jobbnak számit
9/25 anonim válasza:
meg egyébként azért sem szavazok dobrevre mert korrup undorító szinésznő akinek a férje gyurcány aki már megmutatta hogyan tud kormányozni mindenki fogja fel ha dobrev nyer 22-ben akkor azn ország nagyon nagy hibát fog elkövetni és azt is mutatja h magyarország nem tud tanulni a hibájából
10/25 anonim válasza:
Mert a közös program, amit a közös jelöltnek meg kell valósítani az nagyrészt baloldali. Azt kell nézni, hogy szerinted ki lenne esélyesebb Orbán ellen különben abból semmi se teljesül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!