Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van, hogy ellenzékiként...

Miért van, hogy ellenzékiként is idegesít már, hogy Hadházy és társai sírnak emiatt a minipici nyitás miatt? Miért fáj nekik a 10 órási kijárási?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 6. 21:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Mivel destruktív ellenzékről van szó, abban merül ki a tevékenységük, hogy mindent elleneznek, amit a kormány csinál.
2021. ápr. 6. 21:44
 2/17 anonim ***** válasza:
33%
Ez nem minipici nyitás, hanem felszólítás a konzumidiótáknak, hogy rohanjanak sorba állni az IKEÁ-nál meg a Louis Vutton-nál. A harmadik hullám tetején. Szépen meg fognak ugrani még inkább a számok.
2021. ápr. 6. 21:47
 3/17 A kérdező kommentje:

Tavasszal még nyitni akartak.

Én már annak is örülök, hogy kicsit visszakapom a szabadságom. Nyilván azoknak az időseknek ez nem vigasz, akik ígyis meg úgyis meghalnának rövid időn belül.

De ez, hogy mind gyilkosozik egy ilyen kicsi nyitás miatt az hihetetlen.

2021. ápr. 6. 21:47
 4/17 A kérdező kommentje:

Én eddig is úton voltam nem egyszer. Ez most annyiban jobb, hogy ráér később hazaindulni.

De nem tudom miért fáj bárkinek, hogy 2 órával többet lehetünk a természetben pl.

2021. ápr. 6. 21:50
 5/17 anonim ***** válasza:
19%
Korai.
2021. ápr. 6. 21:51
 6/17 anonim ***** válasza:
75%
Mert ennyi eszük van!
2021. ápr. 6. 21:53
 7/17 A kérdező kommentje:
Egyeseknek 6 millió beoltottal is korai lenne.
2021. ápr. 6. 21:54
 8/17 anonim ***** válasza:
22%
Ezek a gyilkosok még a csecsemőket is félévente oltatnák hogy a vakcinagyártók belefulljanak a tizezer milliárdokba és nulla felelősséget vállalva ha megpusztulnak a vakcinától
2021. ápr. 6. 21:56
 9/17 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Én meg azt gondolom, a boltokra vonatkozó új szabály nem is enyhítése a korlátozásnak, hanem ésszerűsítése. Ezt már szeptemberben be kellett volna vezetni!

Először is a hosszabb nyitvatartási idő az csak széthúzza a vásárlást, tehát kevésbé várható zsúfoltság, de ezt már millióan leírták.

Másrészt a terület alapján megszabni az egyszerre beengedett vásárlókat a lehető legokosabb és legcélszerűbb módja a zsúfoltság elkerülésének.

Képtelen vagyok rájönni, miért nem vezették be ezt a járvány legelején. Vagy legalább ősszel, mikor a második hullám elindult.

Kisebb boltokban egyébként eddig is működött az, hogy egyszerre csak meghatározott számú vásárló lehetett bent, a többiek kint vártak.

2021. ápr. 6. 22:05
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem, hatmillió bőven 50% felett van, ez így csak 25%.
2021. ápr. 6. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!