Miért van, hogy ellenzékiként is idegesít már, hogy Hadházy és társai sírnak emiatt a minipici nyitás miatt? Miért fáj nekik a 10 órási kijárási?
Tavasszal még nyitni akartak.
Én már annak is örülök, hogy kicsit visszakapom a szabadságom. Nyilván azoknak az időseknek ez nem vigasz, akik ígyis meg úgyis meghalnának rövid időn belül.
De ez, hogy mind gyilkosozik egy ilyen kicsi nyitás miatt az hihetetlen.
Én eddig is úton voltam nem egyszer. Ez most annyiban jobb, hogy ráér később hazaindulni.
De nem tudom miért fáj bárkinek, hogy 2 órával többet lehetünk a természetben pl.
Kérdező!
Én meg azt gondolom, a boltokra vonatkozó új szabály nem is enyhítése a korlátozásnak, hanem ésszerűsítése. Ezt már szeptemberben be kellett volna vezetni!
Először is a hosszabb nyitvatartási idő az csak széthúzza a vásárlást, tehát kevésbé várható zsúfoltság, de ezt már millióan leírták.
Másrészt a terület alapján megszabni az egyszerre beengedett vásárlókat a lehető legokosabb és legcélszerűbb módja a zsúfoltság elkerülésének.
Képtelen vagyok rájönni, miért nem vezették be ezt a járvány legelején. Vagy legalább ősszel, mikor a második hullám elindult.
Kisebb boltokban egyébként eddig is működött az, hogy egyszerre csak meghatározott számú vásárló lehetett bent, a többiek kint vártak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!