Szerdán nyitás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sokaktol hallom hogy szerdán nyit "az ország" ez igaz? Nem találok semmi infót erről. Ti hallottatok ilyet vagy csak kacsa? Fodrászkent dolgozom, ma hívott a főnokom hogy szerdán nyitunk,de hiába keresek akár 1 fel mondatnyi infót is, semmit nem találok. Köszönöm a válaszokat2021. ápr. 5. 12:40
A kérdező szavazást indított:
Igaz
Nem igaz
Más, leirom kommentben
28 szavazat
1/10 anonim válasza:
Elméletileg április 8.-ra ígérték vagy a 2.5 millióhoz.
3/10 anonim válasza:
Soha nem lesz nyitás. Egyedül a multikat fogják engedni kinyitni valamikor mostanában.
4/10 Andizsuzsi válasza:
9-én lehet először kinyitni, a védelmi intézkedések hatálya 8-ig tart.
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor még semmi biztos ha jól értem... Annyira oda vannak hogy szerdán nyitás, de semmi bejelentés sehol. Ezért is kérdeztem hogy akkor úgy készülök.
2021. ápr. 5. 13:34
6/10 anonim válasza:
www.vakcinainfo.gov.hu - Regisztráljon a koronavírus elleni védőoltásra!
Orbán Viktor: úton vagyunk a szabadság felé
2021. április 02. - 09:31
Április 13-án Magyarország elérheti a hárommilliós átoltottságot, ami újabb lehetőséget ad majd, hogy az emberek visszatérjenek vagy közelítsenek korábbi életükhöz - mondta a miniszterelnök pénteken. Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában ugyanakkor óvatosságra intett és a szabályok betartását kérte a húsvéti ünnepek alatt is.
7/10 Andizsuzsi válasza:
Kérdező!
Kormányrendelet van. Az nem elég bejelentés?
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 😊
2021. ápr. 5. 14:19
10/10 Andizsuzsi válasza:
"19-én lesz nyitás"
? Módosították a kormányrendeletet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!