Aki Karácsony Gergelyre szavaz, az őszintén mit lát benne?
Jü, mivel láthatóan kifejezetten ostoba vagy, így kizárólag tárgyilagosan leírom, hogy miért nem vita, illetve érvelés, amit csinálsz.
"Egy diktátort nem tudsz 4 évente megválasztani."
Ez úgy hívják terelés. Nem arról beszéltünk, hogy egy diktátor hogy kerül hatalomra, hanem hogy milyen viselkedési forma jellemzi a vezetését.
A terelés pedig egy érvelési hiba.
Mellesleg a terelésednek vonzata az, hogy igazat adsz nekem abban, hogy a fentebb említett viselkedése forma tényleg a diktátorokra jellemző.
Kávi beismerted, hoyg Orbán szerinted is diktátorként viselkedik.
Másrészt, ha tényleg érv lenne, hogy vannak-e választások, akkor se állja meg a helyét, mivel létezik a puha diktatúra fogalma, ami arról szól, hogy látszólag demokrácia van, de valójában nem, pl. mint nálunk.
"De, én pontosan annak megfelelően értelmeztem a baromságaidat"
Igen, azért tereltél az előbb is. :DDDD
Szegény idióta...
"ERŐSEN ILLIK angolul folyékonyan beszélnie"
Orbán se beszél angolul.
Amit eddig a médiában láttuk, mint angol nyelvtudás, az az általános iskola felsőt sem éri el szintben.
"Ki nem sz.rja le, hogy te írtad vagy sem?"
Ez amúgy megint terelés, mivel eltértél a tárgytól.
Azért írtam, mert elég gyakori, hogy amikor egy hozzád hasonló "nagyokos" kisgyerek elszabadul a fórumokon, akkor amikor már 10-en írják, hogy hülye, akkor elkezdi összekeverni, hogy ki és mit írt.
Így tisztáztam, hogy eredetileg nem az én kommentem.
Na akkor itt a vita le is zárható. Gergő visszalépett!
Annak az önmagát agyoniskolázottnak gondoló, folyamatosan baromságokat kommentelő, oldalakban magyarázkodó bullshitelőnek, akinek a válaszait rendre lepontozta mindenki, én már az utolsó kommentjét el sem olvastam, csak a harmadik sorig kb.
Még elkezd engem érvelésből oktatni. 🤣🤣🤣
Ember! Nemtom mit okádtál össze a kommentedben, mert nem olvastam el, de hidd el, ego nélkül mondom, hogy többet tudok az érvelésről, mint te, de már direkt csak trollkodtam a hozzászólásaidra a végén, mert olyan szinten teljesen elferdítettél mindent, hogy totál értelmetlen lett volna bármit is érvelni neked, így a végén már szándékosan így "érveltem". Ezzel ott le is lett zárva részemről.
Gergő pedig valszeg belátta életében először talán, hogy mit érdemes tenni. Ebben a helyzetben neki esélye sem lett volna szinte minden kutatás alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!