Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki Karácsony Gergelyre...

Aki Karácsony Gergelyre szavaz, az őszintén mit lát benne?

Figyelt kérdés
Mit gondol az, aki rá szavaz? Én nem vagyok fideszes, mielőtt bárki elkezdene itt engem szapulni, se MZP fan, nem fogok szavazni se valszeg az előválasztás második fordulójában, de nem értem Karácsonyban mit látnak az emberek. A testbeszédéből is az jön le, meg a gesztusaiból is, hogy egy tök bizonytalan, határozatlan politikus, bármennyire is próbál néha magabiztosnak tűnni. Nincs nyelvvizsgája, azt mondta először hogy van, aztán szembesítették vele, hogy nem igaz, akkor is próbált ködösíteni. Milyen tulajdonsága miatt lenne alkalmas szerintetek miniszterelnöknek? Hogy tudná képviselni Magyarországot nemzetközi szintéren? Hogy tudna összefogni egy hatpárti koalíciót? Tudna határozott döntéseket hozni?

2021. okt. 3. 21:25
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

"Nem akart miniszterelnök lenni, az emberek beszélték rá, mert ők is ugyanezt látták meg benne"

Ezt ugye te sem hiszed el? 🤣🤣🤣🤣🤣 A jótét lélek, aki ezt az egészet nem akarja, de az emberek rábeszélték, ő pedig hősként vállalja ezt a veszélyes feladatot. 🤣 Puzsér kapásból megmondta hónapokkal előtte, hogy Karácsony indulni fog, csak előtte eljátssza a végsőkig, hogy ő amúgy nem akarja, semmi része nem kívánja és totál igaza lett.

"Egyébként meg rajta van az ügyön, angol tanárhoz jár."

Azért ez külön vicces. Mármint nem az, hogy az ember tanulni akar, mert tanulni sosem késő, de ne egy miniszterelnöknek készülő politikus, kérem! Meg ne olyat, amit iskolába kell. Az, hogy amúgy az ember minden nap tanul valami újat az megint más, de az általános- és középiskolás tananyagot nem is értem miért főpolgármesterként tanulja. Aztán csodálkozunk, hogy az összes fideszes megmondóember felteszi sajnos joggal a kérdést, hogy akkor mikor dolgozik? Reggel 8-9-kor gyűrött ruhában, kócos hajjal bejelentkezik facebook videón vélhetően otthonról, míg egy vidéki polgármester is bemegy 8-ra a hivatalba. Tudom, mert dolgozik több ismerősöm hivatalokban.

"A személyiségéből árad egyfajta kedvesség, nyugodtság."

Ezt nem vitatom, talán ez egy pozitív tulajdonsága. Még el is hinném, hogy egy jószándékú ember, ha Puzsér, aki ismeri, nem mondaná róla az ellenkezőjét. Márpedig Puzsért régebb óta követem, mint Karácsony munkásságát, és őt még nem kaptam hazugságon sose, minden nyilatkozatában önazonos, ellenben Karácsony kanyar nélkül mondta, hogy van nyelvvizsgája, majd ködösített, nem mutatta meg, azt mondta 100 ezret keresett, miközben kiderítették, hogy nem.

2021. okt. 5. 17:11
 32/44 anonim ***** válasza:
50%
Ugyan már, mindenkiben van hiba. Leszállhatnának már erről a nyelvvizsgás dologról igazán. Az a lényeg, hogy ők nem csinálnának olyasmiket, mint a kormányfőnk.
2021. okt. 5. 19:27
 33/44 anonim ***** válasza:
44%

"Tudna határozott döntéseket hozni?"

Elszoktál tőle, hogy civilizált helyeken a döntéseket nem a miniszterelnök hozza egy személyben, hanem a kormány.

2021. okt. 5. 19:50
 34/44 anonim ***** válasza:
52%

Én teljes mértékben egyetértek a kérdezővel! Karácsony tipikusan az az embertípus, aki szeret elmismásolni dolgokat. Gyakran ködösít, állítólag a Corvinusra is csak beszopta magát tanársegédnek, mert amúgy nem lett volna jogosultsága hozzá. Egyszer rá is kérdezett erre az Osváth Zsolt, Karácsony pedig az orrát vakarva (ez hazugságra utal) próbált meg kinyögni egy kétes magyarázatot, de szinte azonnal terelt is. Ha most ilyesmit hallunk/látunk, akkor milyen lesz elnöknek? Azt nem tudtam, hogy rendszeresen késik a melóból, de én is észrevettem már, hogy eléggé szeret influenszerkedni a közösségi oldalakon.

Nem tudom, engem összességében nem a kedvesség meg a nyugodt kisugárzás győz meg, azt a szomszéd Marika néniről is elmondhatom (pedig ő elnöknek sem indul), hanem a becsületesség és az őszinteség. Az utóbbiak MZP-ben megvannak, Karácsonyban pedig megkérdőjelezhető. Puzsér szavára én is adok egyébként, lehet néha túl nyersen fogalmaz, de lényegre törő.

2021. okt. 5. 21:03
 35/44 anonim ***** válasza:
33%
Javaslom hogy ne csak az m1-et nézd, hanem ellenzéki beszélgetéseket is hallgass. Tudod, a dolgok nem fekete-fehérek. Senki sem tökéletes, de ez a nyelvvizsga duma már fárasztó. Miért is adsz annyit Puzsér szavára? Nem ő az atyaúristen. Nem csak a kedvessége miatt szavaznék rá, hanem mert van tapasztalata, de ezt írtam is. Többet nem fogok írni, mert értelmetlennek találom.
2021. okt. 5. 22:23
 36/44 anonim ***** válasza:
77%

Akkor ne írj, és még hogy én gondolkodom fekete-fehéren. Egyébként nem nézek m1-et (sőt TV-m sincs), ellenben érdekel a politológia, sok ellenzéki vitát meghallgattam már, és folyamatosan követem a magyar politikai élet alakulását. Ja és nyugger sem vagyok, hanem egyetemista.

Nem kell egyetértenünk, elvégre erről szólnak a viták, és a kérdés alatt már alapból kialakult egy. Én továbbra is azt gondolom, hogy Karácsony alkalmatlan lenne miniszterelnöknek, van benne valami nagyon sunyi, ami talán még Dobrevben sincs meg ennyire (pedig ha valaki, akkor ő aztán kimeríti a pszichopátia fogalmát - a férjén kívül).

Szóval nem kérdés, hogy MZP-t támogatom, aki legalább teljesíti az elnöki poszthoz szükséges minimális kritériumokat. Nem Puzsér szavára adok, ő csak megerősíti azt, amit sokan gondolunk Karácsonyról.

2021. okt. 5. 23:26
 37/44 anonim ***** válasza:
54%
Együtt fognak indulni, szóval ha őt támogatod, akkor Karácsonyt is. Ugyanis közös kormányázásban egyeztek meg. Én egyébként mindkettőjüket szimpatikusnak tartom. Egyikük vissza fog lépni.
2021. okt. 5. 23:47
 38/44 anonim ***** válasza:
Ma mondta el MZP az ATV élő-ben, hogy két elnök nem lehetséges egy országban. Szóval ha továbbjutnak a második fordulón, akkor vagy az egyik vagy a másik fog szembeszállni a Fidesszel.
2021. okt. 5. 23:56
 39/44 anonim ***** válasza:
Az lehet, de ez csak ilyen formaság lesz. Papíron egy miniszterelnök lesz, de egyébként egymást segítve kormányoznának, bárki is nyerjen. Legalábbis én így értelmeztem.
2021. okt. 6. 08:24
 40/44 anonim ***** válasza:
46%

"Orbán Viktor tárgyaló képes angolul IS"

Ezen akkorát felröhögtem, de tényleg.

https://www.youtube.com/watch?v=bO9v8aKSj24&ab_channel=lajos..

Szegény ostoba fajankó itt pl. épp azt próbálta mondani, hogy "több migránst ne engedjünk be" ehelyett azt mondta: Nem migránsok, többet be.

Bolseviktor és a tárgyalóképes angol kb. mint ég és föld...

2021. okt. 6. 09:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!