Karácsony Gergelyre szavazók, ha Karácsony visszalépne MZP javára a miniszterelnök-helyettesi pozícióért, akkor kire szavaznál a második fordulóban?
Figyelt kérdés
2021. okt. 2. 19:16
A kérdező szavazást indított:
Márki-Zay Péter
Dobrev Klára
Nem nekem szól a kérdés de akkor is szavazni akarok.
34 szavazat
1/7 anonim válasza:
Szerintem a többség inkább Péterre szavazna.
2/7 anonim válasza:
Mindegy ki nyer az elszámoltatás a lényeg.
3/7 anonim válasza:
igazából szerintem nem kellene visszalépnie senkinek sem.
ez 1 előválasztás a népakarat felmérésére.
de ha mégis amerika majmolás lenne, hogy csak 2en kell maradjanak és karácsony visszalépne, mert hogy bp en kívül kevés ő, akk logikus, hogy mzp re szavaznék.
4/7 anonim válasza:
Mindegy ki nyer, Feri akkor is nyer.
5/7 anonim válasza:
MZP-re szavaznék megint.
Kíváncsi lennék, hogy a "Gyurcsány-show" olcsó, lejáratásnak szánt szánalomkapmányban hogy próbálnák MZP-t lejáratni, aki minden, csak nem balos, a régi 2010 előtti elit része.
6/7 anonim válasza:
Annyit mondok, hogy libernyák vagyok, és úgy is MZP-re szavaznék, hogy még csak nem is taszít a másik kettő, csak úgy érzem, hogy leginkább vele lehet leváltani a narancsrezsimet.
7/7 anonim válasza:
Én az első fordulóban Karácsony és Márki-Zay között vacilláltam, végül Karácsonyra szavaztam de úgy voltam vele hogy az első körben még nem számít. Ha bármelyik visszalépne, akkor nyilván a másikra szavaznék, ha egyik sem lép vissza akkor inkább Márki-Zay.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!