Aki Karácsony Gergelyre szavaz, az őszintén mit lát
benne?
Figyelt kérdés
Mit gondol az, aki rá szavaz? Én nem vagyok fideszes, mielőtt bárki elkezdene itt engem szapulni, se MZP fan, nem fogok szavazni se valszeg az előválasztás második fordulójában, de nem értem Karácsonyban mit látnak az emberek. A testbeszédéből is az jön le, meg a gesztusaiból is, hogy egy tök bizonytalan, határozatlan politikus, bármennyire is próbál néha magabiztosnak tűnni. Nincs nyelvvizsgája, azt mondta először hogy van, aztán szembesítették vele, hogy nem igaz, akkor is próbált ködösíteni. Milyen tulajdonsága miatt lenne alkalmas szerintetek miniszterelnöknek? Hogy tudná képviselni Magyarországot nemzetközi szintéren? Hogy tudna összefogni egy hatpárti koalíciót? Tudna határozott döntéseket hozni?
Részemről elegem van az állandóan mindenféle képzelt ellenség ellen harcot vívó népvezírből, abból, hogy aki nem velem van az ellenem van, az autokráciából, a lölökből és még sorolhatnám. Szeretnék egy olyan embert, aki egyszerűen csak teszi a dolgát feltűnés nélkül. Nem feltétlenül Karácsony, de még ő is inkább, mint orbán, az biztos!
2021. okt. 3. 21:37
3/44 A kérdező kommentje:
Ja és akkor az már elég? Ennyire nincs igény egy jobb kormányra? Teljesítmény nem kell, csak ne Orbán legyen, az már jó? És csodálkozunk, hogy mindenki semmibe nézi a népet, akárki kormányoz?
Ennél még Fegyőr is almalmasabb lenne ennyi erővel, mert legalább neki jogász végzettsége van, volt tan külföldön is, gondolom tud angolul, meg neki már talán nyelvvizsga is kellett a diplomához, és ő sem Orbán.
2021. okt. 3. 21:38
4/44 anonim válasza:
Biciklisáv rulez!
2021. okt. 3. 21:43
5/44 anonim válasza:
Te hirtelen akarsz túl nagy változást, mint a lakosság nagy százaléka, és ez a baj. De azt azért gondold végig hogy amit orbán szétlopott, hagyott tönkre menni, annak a helyreállítása nem 1 év lesz, sokaknak nehezükre esik megérteni, akárki is lesz majd az új miniszterelnök.
2021. okt. 3. 21:52
6/44 anonim válasza:
Pelenkás Chuck Norrist!!!🤣🤣
2021. okt. 3. 21:52
7/44 molnarmarcell21 válasza:
ma 21:38
Igen, ez már elég. Orbán rossz irányba kormányozza az országot, innentől kezdve már az is teljesítmény, ha nem haladunk tovább a lejtőn.
2021. okt. 3. 22:03
8/44 anonim válasza:
Fingom nincs. Egy nagy nulla az ember. Lesz itt még b*zmeg, ha ő kerül hatalomra.
Nem, nem kedvelem Orbánt, sőt. De KG, hááát... nagyon gyenge muzsika.
2021. okt. 3. 22:11
9/44 A kérdező kommentje:
Itt sokan nem értitek. Én is örülnék, ha lenne változás, de ne a bármi csak ne ez alapon, hanem akkor valami nomrálisra. Pl. MZP egyébként pont ilyen lenne, csak sajna valszeg ő lép vissza pont KG javára, pedig ha nem lenne ekkora tábora KG-nek számomra teljesen érthetetlen módon, akkor MZP valós alternatíva lehetne. Sőt, amúgy gyakorlatilag sztem Jakab is alkalmasabb lett volna, elvégre már OGY-ben ül, a második legerősebb ellenzéki párt elnöke. Karácsonyban semmi karizmatikus vonás nincs, amitől azt érezni, hogy ő jó vezető lenne, valamiért mégis szavaznak rá, mint a nemtom mik, csak tudnám miért. Pedig normál esetben nyelvtudás nélkül egy multihoz sem mehetne ügyintézőnek, nemhogy miniszterelnöki pozicióba. Azért ezen a szinten ennél nagyobb tudást és határozottságot kellene képviselnie.
2021. okt. 3. 22:31
10/44 molnarmarcell21 válasza:
Fideszes blabla. Mégis miben határozatlan Karácsony?
A nyelvtudás meg kit érdekel?
Karizma? Ezek mind személyes benyomások, semmi konkrétum.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!