Balosként eljutottam oda, hogy inkább szavaznék Orbánra, minthogy MZP-re vagy Karácsonyra. Más is van így?
Figyelt kérdés
Gyűlölöm Orbánt, de ezeket az álszent, egoista embereket, különösen MZP-t nem tudom elviselni. Hataloméhes barom mindkettő, akiknek nem számít az összefogás, csak az, hogy ők legyenek ott, ezt az elmúlt pár nap bebizonyította. Már bánom, hogy MZP-re szavaztam az első fordulóban.2021. okt. 3. 18:45
31/38 anonim válasza:
Az ellenzéki szavazók alatt azokat is értettem, akik az elmúlt 12 évben azért nem voltak szavazni, mert nem volt kire. Mint én! Sokan vagyunk.
32/38 anonim válasza:
#31 Nekem az ismerőseim meg pont miatta nem mennének szavazni...még azok is akik eddig szavaztak. Te vagy az első akitől azt hallom, hogy Dobrev miatt megy el egyáltalán. Biztos sokan vannak akik egyetértenek veled de eddigi tapasztalataim alapján több embert taszít mint vonz.
34/38 anonim válasza:
#33 Voltam. Én is mondhatnám amúgy, hogy nézz fel Youtube-ra vagy Reddit-re ahol az emberek a hátuk közepére sem kívánnák Dobrevet. Az ilyen véleménybuborékok nem adnak tiszta képet ha nem nézel a többibe.
35/38 anonim válasza:
Balos alatt mit értesz pontosan? Nem 'ellenzékire' gondolsz?
36/38 anonim válasza:
Látom eljött a DK-s pártkatonák ideje is itt a gyk-n :D
38/38 anonim válasza:
Azért vicces ahogy a gyurcsányista-pártkatonák mennyire támadják Karit és Márkit most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!