Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balosként eljutottam oda,...

Balosként eljutottam oda, hogy inkább szavaznék Orbánra, minthogy MZP-re vagy Karácsonyra. Más is van így?

Figyelt kérdés
Gyűlölöm Orbánt, de ezeket az álszent, egoista embereket, különösen MZP-t nem tudom elviselni. Hataloméhes barom mindkettő, akiknek nem számít az összefogás, csak az, hogy ők legyenek ott, ezt az elmúlt pár nap bebizonyította. Már bánom, hogy MZP-re szavaztam az első fordulóban.
2021. okt. 3. 18:45
A kérdező szavazást indított:
Balos vagyok, csalódtam bennük én is
Nem csalódtam bennük.
48 szavazat
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
68%
Szavazz akkor az Igen Szolidaritásra.
2021. okt. 3. 18:46
 2/38 Fsms ***** válasza:
79%
Nem. Ettől függetlenül nyugodtan szavazz bűnözőkre.
2021. okt. 3. 18:46
 3/38 anonim ***** válasza:
66%
Balolsként MZP-re szavaztál??? Ugyanaz a konzervatív szentfazék, mint a fideszesek. Karácsonnyal mi a bajod?
2021. okt. 3. 18:47
 4/38 A kérdező kommentje:
Dobrevre fogok szavazni. Ha nem ő nyer, akkor gratulálok az ellenzéki összefogásnak, nem szavazok jövőre egy pártra sem. Nem én leszek az egyetlen, aki így tesz ez fix…
2021. okt. 3. 18:47
 5/38 A kérdező kommentje:

3-as!

Mi bajom Karácsonnyal? Követted te egyáltalán az elmúlt pár nap híreit? Lassan már minden vezetői posztot elosztottak egymás között, holott semmit sem nyertek még meg. Mi lesz, ha netán meg is nyerik?? …

2021. okt. 3. 18:49
 6/38 anonim ***** válasza:
73%
Ez valami trollkodás?
2021. okt. 3. 18:50
 7/38 anonim ***** válasza:
87%

"akiknek nem számít az összefogás, csak az, hogy ők legyenek ott"

Miről beszélsz? Ezért van az előválasztás, hogy eldőljenek a jelöltek. Az előválasztás nem arról szól, hogy szívességből hagynak valakit győzni, hanem megmérettetés. Semmi furcsa nincs abban, ha valaki a versenyen győzni akar.

2021. okt. 3. 18:53
 8/38 anonim ***** válasza:
64%

5 Máshol ez így szokott lenni, választás előtt felállítanak egy árnyékkormányt, és mindenki felvázolja, mit tenne az adott területen, és addig is reagál a kormány összes szakpolitikai lépésére. Mi ezzel a gond?

Balosként nálam vagy Karácsony, vagy az Igen Szolidaritás a forgatókönyv.

2021. okt. 3. 18:53
 9/38 anonim ***** válasza:
46%
6: gyanítható, hogy fideszes a kérdező, aki ellenzékinek álcázva magát akar zavart kelteni, mert ennyire csak szándékosan lehet félreérteni az előválasztás lényegét
2021. okt. 3. 18:56
 10/38 anonim ***** válasza:
79%
Balosként odáig jutottál, hogy nem szavazol a jobbos MZP-re? Basszus, hová fajul a világ... :O
2021. okt. 3. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!