Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balosként eljutottam oda,...

Balosként eljutottam oda, hogy inkább szavaznék Orbánra, minthogy MZP-re vagy Karácsonyra. Más is van így?

Figyelt kérdés
Gyűlölöm Orbánt, de ezeket az álszent, egoista embereket, különösen MZP-t nem tudom elviselni. Hataloméhes barom mindkettő, akiknek nem számít az összefogás, csak az, hogy ők legyenek ott, ezt az elmúlt pár nap bebizonyította. Már bánom, hogy MZP-re szavaztam az első fordulóban.
2021. okt. 3. 18:45
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Most van a Napló szavazása az ellenzéki jelöltről, szavazzatok ti is, és nézzétek meg az eredményt:

[link]

2021. okt. 3. 19:16
 22/38 anonim ***** válasza:
75%
Egy balos soha nem szavazna orbánra. Még ha csalódunk is a jelöltekben attól még nem az a megoldás hogy megint korlátlan hatalmat adunk egy idióta kezébe. De ha balos lennél ezt tudnád.
2021. okt. 3. 19:23
 23/38 anonim ***** válasza:
75%

"Hataloméhes barom mindkettő, akiknek nem számít az összefogás, csak az, hogy ők legyenek ott"

Ez a Fidesz-KDNP.

2021. okt. 3. 19:25
 24/38 anonim ***** válasza:
24%
Én balliberális vagyok. Első körben Karácsonyra szavaztam volna, ha elmentem volna szavazni.. Azon az alapon, hogy neki van a legnagyobb esélye. Hát ez megdőlt. Vidéken Dobrev aratott, és választást nem lehet Budapestről megnyerni. Úgyhogy, ha elmegyek a második körre biztos, hogy Dobrevre szavazok. Nemcsak azért, mert több esélye van Orbánnal szemben, hanem mert egyet értek veled. Amit Karácsony meg Mzp csinál az gusztustalan. Nem a taktikázással van a baj. Hanem, hogy ketten nekimennek a harmadiknak nagy nyilvánosság előtt! Még látszatra sem adnak az Összefogásnak. Nagyot csalódtam Karácsonyban, Mzp meg mindig is gyanús volt.
2021. okt. 3. 19:58
 25/38 anonim ***** válasza:
Nem vagy rákényszerítve. Ott az ISZOMM.
2021. okt. 3. 20:10
 26/38 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem dobrevre meg tobben nem fognak szavazni ha o nyer. Szoval nem kell a suket duma, elovalasztasi kampany van, nem az osszefogas ellen vannak. A dk az egesz elovalasztast ugy akarta, hogy neki kedvezzen, a jobbikkal ide oda lepegettek egymas javara, az nem zavart? Meg baszki, mzp azt mondja dobrevvel, mint gyurcsany felesegevel nincs annyi esely levaltani a fideszt, talan nem igy van? Hat qurvara de…
2021. okt. 3. 20:12
 27/38 anonim ***** válasza:
24%
Az nem zavart, mert úgy tették, hogy nem ócsároltak, meg kicsinyeltek le senkit. Mzp meg észérvet nem mondott még, hogy Dobrevnek miért nincs esélye. Dobrev vitte a vidéket, de nincs esélye..
2021. okt. 3. 20:22
 28/38 anonim ***** válasza:
58%
#27 Kívancsi vagyok, hogy szerinted Gyurcsány felesége, hogyan győzi meg azokat akiknek elege van Gyurcsányból és Orbánból.
2021. okt. 3. 20:24
 29/38 anonim ***** válasza:
3%
#28: A gyurcsányozás a fidesz narratívája! Az ellenzéki szavazó meg nem birka.
2021. okt. 3. 20:31
 30/38 anonim ***** válasza:
62%
#29 Itt nem az ellenzéki szavazókat kell meggyőzni.
2021. okt. 3. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!