Hol tudnék utána nézni a Gyurcsány-korszaknak, eseményeknek?
Figyelt kérdés
Még gyerek voltam abban az időszakban, így nem tudom mi volt benne olyan rossz, amit itt-ott sokan írnak (pl. Dobrev esetén, hogy őket soha többet). Milyen döntéseket hoztak, amik annyira rosszak voltak, hogy az emberek még mindig nem tudtak túllendülni rajta?
Tudom ott a google, de origo és társai jönnek fel :/ Nem a kormány-propaganda oldaláról szeretném megnézni az eseményeket, hanem objektív irányból. Esetleg vannak jó videók youtube-on a témáról?
2021. okt. 2. 19:34
21/22 anonim válasza:
22/22 anonim válasza:
Az eddigiekhez még annyit tennék hozzá, hogy azért az is elég árulkodó, hogy Gyurcsány elkótyavetyélte a repteret (nem tudott kormányozni, és muszáj volt pénzt szerezni, de ez sem volt elég nyilván, utána csak felvette a hatalmas IMF-hitelt is olyan feltételekkel, hogy majd csak a következő kormánynak kell elkezdenie a törlesztését), amit most az Orbán-kormány visszavásárol. Vagy mondhatnám úgy is, hogy az Orbán-kormány "visszalopja", merthogy ugye az ellenzék nagyon azt hangoztatja, hogy Orbánék csak lopnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!