Hol tudnék utána nézni a Gyurcsány-korszaknak, eseményeknek?
Még gyerek voltam abban az időszakban, így nem tudom mi volt benne olyan rossz, amit itt-ott sokan írnak (pl. Dobrev esetén, hogy őket soha többet). Milyen döntéseket hoztak, amik annyira rosszak voltak, hogy az emberek még mindig nem tudtak túllendülni rajta?
Tudom ott a google, de origo és társai jönnek fel :/ Nem a kormány-propaganda oldaláról szeretném megnézni az eseményeket, hanem objektív irányból. Esetleg vannak jó videók youtube-on a témáról?
Betiltották a pálinkafőzést.
Ennyi nem elég?
Googelnél be lehet állítani, hogy mikori hírek érdekelnek.
Csak egy kis szösszenet és közben ezerrel ment a parasztvakítás, hazugság a választások előtt, még az EU-nak is, hogy nehogy kiderüljön hogy mégse dübörög a gazdaság.
De ha annyira kíváncsi vagy ajánlom figyelmedbe, hogy nézz után milyenek voltak a fizetések, mennyi volt az infláció, hogyan változott pl. a háztartási energia ára. Esetleg vegyél elő egy mostani számlát és szorozd fel az akkori árakkal és nézd meg hány százalékát adja ki az akkori fizetéseknek.
Ballib propaganda oldalakról nem fogsz erről tájékozódni.
De semmi gond nincs az Origóval. 2016 előtt nem volt elkötelezett, akkor volt tulajdonosváltás. Amire te keresel, az pedig előtte történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!