Valaki össze tudná nekem foglalni az SZFE körüli eseményeket függetlenül?
#1-nek:
A kérdező kifejezetten kérte a pártatlan választ!
Még pár mondat erejéig sem voltál képes kihúzni a fejed O1G s'ggéből?
"Gyerekek örülnek, hogy nem kell iskolába járni, meg tanulni, és el lehet bújni olyan ideológiák mögé, amit nem is értenek"
A hallgatók (mert hiába fiatalok, már semmiképpen sem gyerekek) továbbra is bejárnak az órákra, a tanárok ugyanúgy oktatnak és az intézmény ugyanúgy üzemel. A kérdés akörül forog, hogy beszámítsák e ezt a félévbe, hisz nem az új egyetemi vezetés alatt történik ez, ami ugye az egész képzés akkreditációját adná közvetetten.
De te idáig sem jutottál el, hogy nyomon kövesd a híreket, akkor mi a fészkes fenéért jössz ide hangulatot kelteni? Nevetséges, hogy még annál is tájékozatlanabb vagy, mint ahogy azokat a "gyerekeket" lefesteni próbálod.
Röviden és elnagyolva:
A kormány új vezetőket jelölt ki az egyetem élére.
Az egyetem ezt nem fogadja el, hiszen nem vették figyelembe sem a dolgozók, sem a hallgatók jelöltjeit, ez pedig szerintük sérti az Alaptörvényt, amely kimondja az egyetemek autonómiáját.
"bár nem lehet máshogy értelmezni az eseményeket, ...mint hogy csak ki akarják söpörni a liberálisokat"
Nem értem mi az erkölcsi fölény abban, ha azért akarunk valakit kisöpörni a helyéről, hogy a sajátunkat tegyük oda. Továbbá, hogy egy művészeti egyetem inkább liberális legyen, pláne ebben a korban és generációs különbséggel, csöppet sem ördögtől való, abszolút felesleges nagyhatalmi játszmákat beleképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!