Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki össze tudná nekem...

Valaki össze tudná nekem foglalni az SZFE körüli eseményeket függetlenül?

Figyelt kérdés
Független, pusztán tény alapú leírást szeretnék kérni az SZFE körüli mostani eseményekről. Kérem a kormány- és ellenzékpárti elfogult válaszokat hanyagoljuk.

2020. okt. 13. 20:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%

Vihar a biliben.

Kihasznált fiatalok vergődése hanyatlott pártpolitikai dagonyában.

Ha nekem nem marad meg a status quo, ide nem jön be senki. Nem a változásra, akkor is, ha nem tudjuk milyen lesz...mert nekem ez jó.

2020. okt. 14. 08:36
 12/19 anonim ***** válasza:
54%
Ha egy liberális, magyarellenes, kommunista, LMBTQ-s maffia irányít egy egyetemet, amely értelmiségieket, színészeket képez, az elég rossz dolog. Ezt láthatjuk a diákok viselkedésén is, akiket fellázítottak, akik meg akarják mondani, ki legyen az intézmény vezetője, kik legyenek a tanárok, marxista tanköztársaságot szerveznek, mint 68-ban, nem rettennek vissza a fizikai erőszaktól, nem engedik be az intézménybe annak vezetőjét... Közben pedig azt hazudják, hogy nincs semmi gond az egyetemen, nem egy baloldali maffia irányítja 40 éve, hanem szakemberek, és csak Orbánék akarják rátenni a kezüket.
2020. okt. 14. 08:45
 13/19 anonim ***** válasza:
56%
Mi lenne ha néhány ember inkább befogna a száját egy olyan témánál, ahol semmit se tud. Mert ugye látszik, hogy a legtöbb itt lévőnek fogalma sincs az egészről. Bújjatok ki a facebookból és tájékozódjatok. Sokat fog segíteni ;)
2020. okt. 14. 16:51
 14/19 anonim ***** válasza:
51%
Az egyetem tanárainak és diákjainak egy része megijedt a változásoktól, és ellenállásba kezdett, ami elfajult. A fenntartó (kuratórium) erőszakos eszközökkel nem óhajt beavatkozni az eseményekbe,valószínű új helyszínen indítják el az oktatást.
2020. okt. 14. 16:53
 15/19 anonim ***** válasza:
39%
Nagyon röviden: Gyurcsány és Soros.
2020. okt. 14. 18:56
 16/19 anonim ***** válasza:
41%

#9 és 10.

Az Oscar bizottság már nyiltan megírta a listát:

Hány, és milyen színesbőrőnek, eltérő szexualitásunak KELL szerepelni a filmben, hogy egyáltalán jelölhető legyen.

2020. okt. 15. 14:36
 17/19 anonim ***** válasza:

"Az Oscar bizottság már nyiltan megírta a listát"

Nem tudtam, hogy az Oscar bizottság is az egyetem diákjai, vagy előző vezetése közt volt. Biztos ezért kellett egy ezredest kinevezni a kuratórium élére.

2020. okt. 16. 21:22
 18/19 anonim ***** válasza:

#17, tényleg nem tudod.

A kancellár az ezredes, az az admin főnök egy egyetemen, a Wc tisztítasért, bérfizetésért, adóbbevallasokért, Inforendszerért felel.

Kár, hogy nem érted azt se, hogy a "művészeti" (és pénzosztó) központ ilyen művészeten kívüli szempontok alapján kezd működni.

Olyan ez, mint a Rákosi, Kádár féle parlament, le volt osztva, hogy hány szövőnő, fejőnő, kohász legyen a tagja.

2020. okt. 16. 22:05
 19/19 anonim ***** válasza:

"A kancellár az ezredes, az az admin főnök egy egyetemen, a Wc tisztítasért, bérfizetésért, adóbbevallasokért, Inforendszerért felel."

Amekkora szája volt, azt hittem, hogy a kuratóriumból szaval, de lényegtelen is. A kancellária is épp elég komoly szerepet visel, eleget ahhoz, hogy zsarolgathasson és ezek szerint az oktatást is akadályozhassa.

"Kár, hogy nem érted azt se, hogy a "művészeti" (és pénzosztó) központ ilyen művészeten kívüli szempontok alapján kezd működni."

Akkor magyarázd meg nekem, hogy az Oscar bizottság, aminek jelenleg semmi magyar kötődése nincs, és aminek egyetlen kapcsolódási pontja a jelenlegi helyzettel, hogy az is a művészet (de annak egy még szűkebb szegmensének, a filmművészetnek) kategóriájába tartozik, mégis mi közük van egymáshoz? Vázold fel nekem a pontos kapcsolatot a magyar művészeti egyetem és az amerikai oscar bizottság között, mert mondani dolgokat én is tudok, csak talán alá is kéne támasztani, legalább egy épkézláb érveléssel.

2020. okt. 17. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!