Valaki össze tudná nekem foglalni az SZFE körüli eseményeket függetlenül?
Vihar a biliben.
Kihasznált fiatalok vergődése hanyatlott pártpolitikai dagonyában.
Ha nekem nem marad meg a status quo, ide nem jön be senki. Nem a változásra, akkor is, ha nem tudjuk milyen lesz...mert nekem ez jó.
#9 és 10.
Az Oscar bizottság már nyiltan megírta a listát:
Hány, és milyen színesbőrőnek, eltérő szexualitásunak KELL szerepelni a filmben, hogy egyáltalán jelölhető legyen.
"Az Oscar bizottság már nyiltan megírta a listát"
Nem tudtam, hogy az Oscar bizottság is az egyetem diákjai, vagy előző vezetése közt volt. Biztos ezért kellett egy ezredest kinevezni a kuratórium élére.
#17, tényleg nem tudod.
A kancellár az ezredes, az az admin főnök egy egyetemen, a Wc tisztítasért, bérfizetésért, adóbbevallasokért, Inforendszerért felel.
Kár, hogy nem érted azt se, hogy a "művészeti" (és pénzosztó) központ ilyen művészeten kívüli szempontok alapján kezd működni.
Olyan ez, mint a Rákosi, Kádár féle parlament, le volt osztva, hogy hány szövőnő, fejőnő, kohász legyen a tagja.
"A kancellár az ezredes, az az admin főnök egy egyetemen, a Wc tisztítasért, bérfizetésért, adóbbevallasokért, Inforendszerért felel."
Amekkora szája volt, azt hittem, hogy a kuratóriumból szaval, de lényegtelen is. A kancellária is épp elég komoly szerepet visel, eleget ahhoz, hogy zsarolgathasson és ezek szerint az oktatást is akadályozhassa.
"Kár, hogy nem érted azt se, hogy a "művészeti" (és pénzosztó) központ ilyen művészeten kívüli szempontok alapján kezd működni."
Akkor magyarázd meg nekem, hogy az Oscar bizottság, aminek jelenleg semmi magyar kötődése nincs, és aminek egyetlen kapcsolódási pontja a jelenlegi helyzettel, hogy az is a művészet (de annak egy még szűkebb szegmensének, a filmművészetnek) kategóriájába tartozik, mégis mi közük van egymáshoz? Vázold fel nekem a pontos kapcsolatot a magyar művészeti egyetem és az amerikai oscar bizottság között, mert mondani dolgokat én is tudok, csak talán alá is kéne támasztani, legalább egy épkézláb érveléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!