Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaza van Puzsér Róbertnek a...

Igaza van Puzsér Róbertnek a nyílt levélben, amit Márki-Zay Péternek címzett?

Figyelt kérdés
[link]

2021. okt. 1. 23:53
A kérdező szavazást indított:
Igen, igaza van. Semmiképpen se lépjen vissza MZP!
Nincs igaza, MZP lépjen vissza hogy Karácsonynak legyen esélye!
59 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
16%
Puzsér Róbert egy Fideszes beépített ember. Ez már a múltkor kiderült.
2021. okt. 1. 23:54
 2/18 anonim ***** válasza:
90%

Attol fugg de konnyu kivulrol okoskodni de szerinted mit fog szolni Marki Zay ha nem lep vissza ed Dobrev nyer.

MZP azert lett ilyen gyorsan szimpatikus mert jol kampanyol es nagyon racionalis, es a celja h a legnagyobb esellyel valtsa le Orban rendszeret, o ezt komolyan is gondolja, valamiert megbizik Karacsonyban amit Puzser nagyon nem es amugy ebben Puzserral ertek egyett.

Ugy gondolom h egyaltalan nem baj ha nem MZP lesz 22ben a miniszterelnok, ha levaltjak Orbant es 26ban kulon indul amikor mar partot alakit az MMMbol mert ezt biztosra veszem, barmi lesz MZP 26 ban kulon parttal indul.

2021. okt. 2. 00:00
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
Ha máskor nem is, de most teljesen egyetértek Puzsérral.
2021. okt. 2. 00:01
 4/18 anonim ***** válasza:
85%
100%-ban egyetértek Puzsérral.
2021. okt. 2. 00:16
 5/18 anonim ***** válasza:
88%

Aki sokat markol keveset fog, en amugy nem tartom kizartnak h Marki kulon a jobbikos szavazatokkal megverne Dobreveket de annyira nem jok a szamok h ezt biztosra vehesse.

Amugy meg nem kizart h Karacsony lep vissza elvileg vegeznek gyorsan par fuggetlen felmerest kozos megbizassal es az alapjan dontik el ki lesz a miniszterelnok helyettes jelolt es ki a miniszterelnok jelolt.

Nem tartok kizartnak h MZP jon ki gyoztesen, bar Karacsony nepszeruseget nehez elvitatni megha jobbrol nezzve furanak is tunik.

2021. okt. 2. 00:23
 6/18 anonim ***** válasza:
91%

MZP azért lett ennyire népszerű, mert ő vethet véget annak az évtizedes harcnak, amit Orbán-Gyurcsány háborúnak hívunk.

Ha Dobrev és Karácsony is visszalépnének, akkor Orbán azt sem tudná, merre van az arra. Hajrá MZP!

2021. okt. 2. 00:35
 7/18 A kérdező kommentje:

#5. Érdekes amit írsz, ment a pont!

Én alapvetően centristának, mérsékelten baloldalinak vallom magam, de biztos hogy nem szavaznék Karácsonyra.

Ha Karácsony indul MZP helyett, én a második fordulóban nem szavazok.

Élesben pedig sem Dobrevre, sem pedig Karácsonyra nem szavazok.

Akkor sem, hogyha Márki ott van miniszterelnök helyettesként, mert az azt jelenti hogy megalkudott egy pozícióért, így az én támogatásomat elveszíti.

Dobrev és Karácsony irányelveivel nincs bajom, az a bajom ezekkel a jelöltekkel, hogy korruptak és számtalanszor hazudtak már…

Ez tény.

Engem baloldali liberálisként nem érdekel, hogy egy jelölt jobb vagy baloldali, amíg mérsékelt és nem szélsőséges, tehát közel van a centrumhoz.

Ha látok rá esélyt, hogy becsületes, betartja az ígéreteit és még ért is például a gazdasághoz, akkor engem megnyert…

Illetve az is nagy pozitívum ha olyan, aki még nem volt hatalmon.

Ez MZP-ben mind megvan.

Lehet, hogy csalódás lenne kormányon, de jelenleg nincs okunk azt mondani, hogy egy esélyt nem érdemel Ő is…

Karácsonyban én pozitívan csalódnék, ha visszalépne.

Nagyon.

De őszintén, Te tényleg látsz erre esélyt?

Mondott már nemet valaha magasabb pozícióra? (Őszinte kérdés, de én úgy tudom, hogy nem)

Nekem az a benyomásom Karácsonyról, hogy megalomániás és képtelen lemondani egy nagyobb hatalmi poziról… Számára ez szerintem lehetetlen. (Olyan mint egy függőség és még csak nem is a pénzről szól, vagy ilyesmi)

Persze ez csak az én véleményem, simán lehet hogy nincs igazam.

Elvileg a főpolgármesteri kampánya alatt Karácsony Puzsér Róbertnek egy kérdésére adott válaszában megígérte, hogyha Ő lesz a főpolgármester akkor NEM fog elindulni miniszterelnöki pozícióért még mielőtt kitöltötte az 5 éves ciklust…

(Puzsér azt kérte számon, hogy minek akar főpolgármester lenni, ha 4 év múlva úgyis indulna miniszterelnök jelöltként)

Utána Puzsér Róbert a különböző fórumain többször mondta, hogy biztosra veszi, hogy Karácsony nem fogja betartani ezt az ígéretét és el fog indulni… Ezt még azelőtt kijelentette, hogy elindult.

Mondom, több alkalommal is.

És ebben igaza is lett.

Akkor nem lehet, hogy esetleg Ő tényleg kiismerte Karácsonyt?

UI: Nem kell velem egyetérteni, de maradjunk kulturáltak.

És köszi az eddigi válaszokat!

2021. okt. 2. 00:42
 8/18 anonim ***** válasza:
83%

Karacsony nem Gyurcsany nezd csak meg pl Dobrev emberei kit tamadnak most h nem tud vezetni stb. de elotte is rengeteg ossze tuzes volt pl Budapesten az igeretuk ellenere inditottak dks jeloltet Karacsony ellen.

Ertem h a fidesz 99szazalek Gyurcsanyrol beszel, de aki ellenzeki belpolitikat kovet vagy alapvetoen nem teljesen retardalt az azert ezen tul lat.

Karacsonnyal inkabb az a baj h borzaszto torteto es eleg konnyen forog mint a szelkakas ha erdeke ugy kivanja, pl akkor szalt ki ToCsa mogul amikor mar biztos volt h bukik (Hadhazy 80 szazalekkal verte es a szavazas nem volt teljesen titkos a szavazobiztosok nyilvan lattak elore ilyen aranyok mellett h ToCsa bukik)

Vagy pl kituntette Tarlost, sajat embereinek oriasi fizut adott rogton amint poziba kerult.

Szoval nem tolvaj mint a fideszesek jo resze, de elegge szamito ember, tipikus karierista politikus.

En se biznek MZP helyeben ennyire benne, de eddig nem hozott rossz dontest, nem hiszem h most ne racionalisan az orszag erdeket nezne.

2021. okt. 2. 00:50
 9/18 anonim ***** válasza:
91%

Nem csak a pozicioert alkuszik meg, szerintem neki nem is az a pozi kell, (ciganyok felzarkoztatasa es kozgazdasagi helyet szeretne vagy oktatast)

De sok mas program pontjat is atviheti, pl a szakertoi kormanyban mar megegyeztek Karacsonnyal.

Meg egy erdekes gondolat ezt mar lehet leirtam, 22ben barki nyer egy oriasi adossaggal, allamhaztartasi hiannyal, es vilaggazdasagi krizissel nez szembe, barki lesz kormanyon akar fidesz akar MZP vagy barki mas vezette osszefogas, szinte garantalt h belebukik.

Lehet jobb ha nem MZP nevehez fuzodik a kovetkezo 4 ev.

En is ra szavaztam ha nem lenne vilagos, de meg kell baratkozni a gondolattal es erre mar sokszor utalt h Dobrevet ki akarja barmi aron szoritani a miniszterelnok jelolti helyrol.

Ha egy Miniszterelnok helyettes poziciot es par programpontjat atviszi mar az is nagy eredmeny szamara ne feljtsuk h nyar elejen kb senki se ismerte. Most meg kb zsarolhatja csunyan szolva az ellenzek leendo vezetojet.

Plusz meg az is lehet h nem o lep vissza, eleg nagy 4d sakk lenne Karacsonytol, es az se egy hulye ember, mindig turelmesen lepdelt elore.

2021. okt. 2. 00:58
 10/18 anonim ***** válasza:
9%

Aki még 2021-ben is követi Puzsér szavait bármilyen felületen sürgősen gondolkodjon el az életében hozott döntésekről.

Kit érdekel ez az álintelligens, semmihez sem értő ripacs?

2021. okt. 2. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!