Mi a véleményetek a Romnet.hu-n megjelent Orbán Viktornak címzett szenzációs nyílt levélről?
"Ezért fog mindig győzni a Fityesz, mert nem a segélyeket osztja, hanem munkabért ad."
Ezzel így ebben a formában, a hónál is fehérebb magyar emberként csak az az egyetlen problémám, hogy a cigány fidesz épp a munkabéreket lopja el és ebből segélyezi magát.
De nem baj, hogy neked zsidónak ez nem szúrja szemed, tőletek nem várjuk el.
"Reményünk sincs arra, hogy gyerekeink írástudóvá váljanak"
Ez meg mégis mit jelentsen?
A levél többi része:
Arról írnak hogy 25 éve rossz a helyzetük, és a gyerekeiknek is rossz lesz, és a kormánytól várnak megoldást.
Én szüleim generációja az előző rendszerben több okból "kegyvesztettek" voltak. Az államhatalom egy eldugott (már akkor cigányok által lakott) faluba költöztette őket, aztán nem volt szabad a bizonyítványban jobb jegyet kapniuk mint a párttitkár gyereke, meg ott szívatták őket, ahogy csak lehet.
Édesapám és mind a négy testvére aztán elvégezte az iskolát, és mindegyik diplomás lett, és a saját területén elhelyezkedett. Nyilván nem milliomos mindenki aki diplomás, de azért legalább középosztálybeli szinten él mind az 5 gyerek...
Szóval... Tudom hogy nehéz a helyzet, de van egy ilyen mondás, hogy segíts magadon, és Isten is megsegít.
Fidesztől / MSzP-től lehet várni a megoldást ha rossz az életünk, de hamarabb repül a sült galamb a szánkba...
Hülyeség.
Egyrészt a pletykákkal ellentétben OV nem cigány. Mint ahogy nem minden cigány gazember, úgy az is elmondható, hogy nem minden gazember cigány. Másrészt ők maguk is bevallják azt is, hogy rá szavaztak, meg azt is, hogy cigány testvéreik közül sokan pénzért szavaztak rá. Akkor meg ne tessék sírni.
Egyáltalán nem baj, hogy van végre egy kormány, ami nem az ingyenélést honorálja. Higgyétek el, én is a fogamat szívom, ha a fideszt kell dicsérnem valamiben, de ezt az egyet jól csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!